10 ani garanție pentru ferestrele HELIOS

Scapă de grija investițiilor și reparațiilor la ferestrele casei tale timp de 10 ani!

De ce iubești garanțiile? Acest lucru îți oferă o siguranță suplimentară în ceea ce privește calitatea și funcționarea produselor pe care le achizitionezi. Prin acordarea unei garanții, producătorii își asumă responsabilitatea pentru eventualele defecțiuni sau probleme care pot apărea în timpul perioadei de garanție.

Din vara anului trecut, românii se pot bucura de garanție de 10 ani pentru ferestrele Helios din gama Confort 76, Confort 76 Plus, Elegant 76, Elegant 76 Premium, Performant 88 si Performant 88 Premium. Aceste ferestre sunt realizate folosind profile germane performante, echipate cu feronerie durabilă și înfoliate cu folii speciale cu rezistență superioară la intemperii și zgârieturi.

  • Calitatea profilelor mărcii Kömmerling înseamnă nu numai o gamă de produse completă, dar și supravegherea tuturor etapelor de fabricare, cercetare și dezvoltare, precum și producția sau reciclabilitatea ecologică. 
  • Feroneria cu care sunt echipate ferestrele Helios are o durată de viață de 20.000 de cicluri de utilizare, iar balamalele pot susține o greutate a canatului de până la 150 de kg.
  • Înfolierea ferestrelor se face cu un produs multistrat de ultimă generație, cu o durată de viață mai lungă datorită tehnologiei de fabricare ce protejează folia împotriva expunerilor la căldura excesivă. 

Achiziția sau înlocuirea ferestrelor este o parte esențială a procesului de decorare, indiferent de tipul sau anvergura “proiectului” – o simplă renovare a casei sau o transformare radicală.

Alege ferestrele din PVC de la HELIOS și poți primi 10 ani garanție – Confort 76, Confort 76 Plus, Elegant 76, Elegant 76 Premium, Performant 88 si Performant 88 Premium.

maxresdefault.jpg

Beneficii de top

  • o mai bună izolație termică (ferestrele sunt responsabile pentru aproape 30% din consumul de energie necesar pentru încălzirea ori răcirea locuințelor);
  • un grad ridicat de versatilitate și estetică (chiar și opțiuni bicolore);
  • posibilitatea montarii de diferite tipuri de sticlă (all-season, antiefracție, securizată, mată sau decorativă) ;
  • suprafețe vitrate mai mari decât oricând până acum!

Azi, poate mai mult decât oricând, proprietarii și administratorii de clădiri caută soluții de tâmplărie care să contribuie la eficientizarea consumului de energie și în egală măsură, să arate bine. De la pereți, finisaje, acoperis, izolație și până la ferestre, totul trebuie să fie într-o armonie cât mai strânsă și să îi protejeze pe cei “dinăuntru” de orice disconfort, creând, în egală măsură, “un răsfăț” pentru privire.

Pentru a îmbina tendințele actuale de design și a nu neglija importanța performanței și functionalitatea cautata, tamplaria premium a parcurs un drum lung. Astfel, astăzi ne putem bucura de soluțiile HELIOS ce incorporeaza tehnologii aparte, concepute pentru a garanta:

  • O durabilitate sporită în orice condiții de utilizare;
  • Reziliența față de intemperiile climatice;
  • O estetică atractivă, ancorată în trendurile acestor zile.

Rezultatul? Ferestre cu o foarte bună izolare fonică și o incredibilă performanță termică, un grad ridicat de protectie împotriva spargerilor de locuințe și o garanție de 10 ani!

Un look aparte, ce durează mai mult

Grație înfolierii profesionale, se obține un aspect elegant. Paleta de culori disponibilă pentru aceste sistem de ferestre este extrem de diversificată, cu peste 25 de opțiuni – de la stejar auriu, nuc, gri antracit, până la crem, mahon, alb perlat sau negru sablat.

Descoperă online toate ferestrele care se bucura de garanția de 10 ani!