2015 a fost un an bun, 2016… – Stiri si noutati din Jud. Bacau. Temele care conteaza. Mai mult decat informatie.

2015 a fost un an bun pentru

noi, iar de la 2016 nu avem nicio așteptare.

Prin bacauinfo.ro ne adresăm unei anumite categorii de cititori, cea care contează pentru noi. Cel mai citit material al nostru are peste 25.000 unici, cu o medie a lecturării de 7 minute și 19 secunde, iar în top 10 nici unul dintre materiale nu are o medie mai mică de 5 minute. Cu alte cuvinte, ne citiți :). Suntem foarte mulțumiți de calitatea cititorilor noștri și de reacțiile pe care le primim, chiar dacă avem, de multe ori, puncte de vedere diferite. Știm cât și unde contează bacauinfo.ro, e foarte bine, nu dorim să schimbăm asta.

Echipa noastră va continua, în plus, să furnizeze conținut pentru presa centrală și să scoată și print (încheiem 2015 cu 54.000 exemplare distribuite, nu în Bacău). Probabil vom ajunge în 2016 la 4 – 500.000 exemplare distribuite, dacă nu apar noi oportunități, iar mixul pentru clienții de publicitate e unic: online, video și print. Vom rămâne profitabili și cu toți oamenii pe contracte de muncă.

Vom face, în continuare, mult, foarte mult teren, inclusiv în afara județului. Una dintre mașinile noastre are 90.000 km în ultimul an. Știm ce înseamnă județul, indiferent că vorbim de janta distrusă prin vară după Plopana sau baia de ulei spartă în 29 decembrie undeva lângă Tg. Ocna. De asta, primul impuls atunci când cineva încearcă să ne trimită la „realitatea din teren” e să-l blocăm pe respectivul.

Vom continua să susținem deschis, „pe față”, mediul privat, oamenii de afaceri și producătorii locali.  

Vom continua să ne plătim taxele, chiar dacă asta înseamnă să stăm la o coadă pentru o foaie, să mergem cu foaia aia la o altă coadă, de unde să fim trimiși la un al treilea ghișeu, unde să plătim. Ăsta e statul care vrea salarii majorate.

Suntem o platformă de dreapta, subliniem și ne asumăm asta. A fi de dreapta nu ține însă de afinitatea cu un partid care, ce să vezi, suplimentează tichetele, subvențiile și ajutoarele, ci de un anumit mod de a vedea lucrurile. De asta, veți vedea în continuare și lideri ai PSD a căror activitate o vom reflecta pozitiv.

Vom continua să muncim, zicem noi, mult. Ne-a prins la lucru și ora 7 dimineața (după mai bine de 24 ore de nesomn), ne-a prins pe teren, de n ori, miezul nopții, nu mai vorbim de weekenduri.

Vom continua să investim un procentaj mare din venituri, chiar dacă nici în clipa de față nu există o entitate în Moldova care să poată ceea ce putem noi împreună cu partenerii noștri.

Vom continua să lucrăm pentru conținut relevant, destinat unei anumite categorii de cititori. Eram mai mulți colegi în birou când a sunat directorul general de atunci al CNADNR, Narcis Neaga, și n-a fost nimeni surprins. Pentru că știm unde și cât contează bacauinfo.ro, cum ziceam mai sus.

Vă mulțumim că ne citiți și le mulțumim tuturor „surselor” care ne ajută (trimiteți, în continuare, pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ). Vom scrie în continuare ce vrem, cât vrem.

Vă dorim un an în care să faceți cele mai bune alegeri 🙂 , să vă bucurați de cei dragi și să aveți parte de bunăstare!

La Mulți Ani!

Foto: Spectacol de datini, Berești Tazlău, 31 decembrie