5 avantaje ale tigarilor electronice

121606489_750385399167534_2980993724747484869_n

Orice alternativa a fumatului clasic este mult mai sanatoasa decat fumatul clasic, indiferent daca ne referim la o tigara electronica sau alte dispozitive promovate in ultimii ani. Pentru ca fumatul este un viciu puternic de care incearca tot mai multe persoane sa scape s-au lansat mai multe produse in aceasta industrie care pot intretine viciul, dar care nu afecteaza organismul.

Este clar ca nu putem spune ca o tigara electronica este sanatoasa din toate punctele de vedere, desi poate avea anumite efecte pozitive in unele cazuri. Cert este ca nu afecteaza in aceeasi masura organismul precum tigarile obisnuite, iar specialistii au afirmat ca numarul substantelor negative dintr-o tigara clasica este cu peste 95% mai mare decat in cazul unei e-tigari.

De-a lungul timpului au aparut o multime de informatii despre e-tigara, multe dintre acestea fiind lipsite de adevar si lansate doar pentru a face rau acestei industrii. Tot mai multe persoane aleg sa renunte la fumatul clasic, iar companiile care produc tutun au incercat prin diferite strategii de marketing sa discrediteze tigarile electronice.

Iata care sunt cele 5 avantaje ale tigarilor electronice:

  1. Tigara electronica elibereaza aburi, nu fum

Fumul eliberat de tigarile clasice se face responsabil de imbolnavirea persoanelor care au acest viciu. In plus, fumul este cel care strica dantura si ofera un miros neplacut atat pe maini, cat si in gura. Atunci cand utilizezi o tigara electronica nu vei inhala fum, ci aburi produsi prin incalzirea lichidului cu care alimentezi e-tigara.

  1. Vei economisi mai multi bani

Tigari clasice au devenit un moft, fiind foarte scumpe si pretul crescand de la un an la altul. Cei care utilizeaza e-tigara fac o economie consistenta deoarece accesoriile de care ai nevoie in vaping sunt ieftine si pot fi folosite pentru o perioada lunga.

  1. Este usor de intretinut

Tigara electronica poate fi folosita si intretinuta de orice persoana, fara ca aceasta sa aiba cunostinte avansate. Fiecare model este accesibil, usor de alimentat si folosit.

  1. Iti poti alege singur concentratia de nicotina

Lichidele cu care alimentezi o e-tigara sunt de mai multe feluri. Nu doar aromele difera, ci si concentratia de nicotina. Daca doresti sa renunti complet la acest viciu poti alege un lichid care nu contine aceasta substanta sau o contine in cantitati foarte mici.

  1. Fara gudron

Pentru ca nu va trebui sa arzi tutun sau orice alta substanta vei fi ferit de efectele gudronului in organism.