5 sfaturi pentru a aduce arta in bucataria ta

Cred ca toti putem fi de acord ca bucataria este locul unde se intampla multe lucruri magice. In plus, este locul cel mai plin de viata din intreaga locuinta. Aici purtam conversatiile importante, aici radem si plangem, aici luam decizii si aici stam alaturi de oamenii pe care ii iubim. Aici ne bem cafeaua de dimineata cand ne incepem ziua si tot aici luam ultima masa inainte de a ne pregati pentru seara. Deci este ciudat, nu-i asa, ca aceasta incapere, care sta marturie la toate miscarile noastre si toate evenimentele din viata noastra, bune sau rele, nu este prima camera care ne vine in minte cand ne gandim la expunerea unor tablouri canvas bucatarie.

Arta, exprimata adesea prin tablouri, iti face ziua mai frumoasa doar uitandu-te la ea. Tablourile ar trebui sa fie in bucatarie daca stai cel mai mult in acea camera. Cu alte cuvinte, este timpul sa te uiti bine la toti acei pereti goi si sa investesti in ceva ce iti place cu adevarat, ceva care te defineste si devine parte a conversatiei. A cumpara un tablou pentru bucatarie nu ar trebui sa fie intimidant. Indiferent de bugetul tau si indiferent de dimensiunea bucatariei tale, la weframe.ro exista ceva pentru toata lumea.tablou-canvas-landscape-main-108-600x582

Iata cele cinci sfaturi pentru a aduce arta in bucataria ta.

  1. Stai departe de sculptura.

Sa scoatem sculptura din joc. Este posibil ca oaspetii sa nu-si dea seama ca este o opera de arta si sa o ridice, sa o mute sau, mai rau, sa o scape accidental din mana. Cu un tablou mergi la sigur si nimeni nu va pune mana pe acea piesa de arta.

  1. Ofera-i tabloului o bariera de protectie.

Cea mai mare schimbare a nivelului umiditatii are loc in bucatarie, asa ca orice lucru care nu are protectie este nepermis. O panza trebuie sa fie in spatele sticlei sau plexiglasului. Exista, de fapt, o multime de tablouri canvas care se monteaza in spatele plexiglasului gros, ceea ce este ideal pentru ca lucrarea este asigurata, dar in cazul in care sar stropi de mancare, o poti sterge si totul va arata de parca nu s-ar fi intamplat nimic.

  1. Alege culori vibrante

Stim din toate studiile ca culoarea iti afecteaza mintea. Griul sau albastrul te calmeaza si te ajuta sa adormi, in timp ce galbenul, portocaliul si rosul – acele culori vibrante – energizeaza ochii si mintea. Daca ai un tablou in culori puternice, pune-l in bucatarie. Mintea ta va fi treaza, te vei gandi la retete noi pentru cina sau vei putea sa gasesti solutii la unele probleme presante.

  1. Gandeste-te la amplasare

Nu pune niciodata tabloul deasupra aragazului. De asemenea, evita sa asezi tablourile langa aparatele de cafea din cauza aburului. S-ar putea sa nu te gandesti la asta, dar o piesa artistica va fi afectata. Daca ai o bucatarie mica, aseaza o piesa de arta oriunde crezi ca ar trebui sa existe o fereastra. Sau, daca ai norocul sa ai o masa in bucatarie, aseaza tabloul langa aceasta.

  1. Fii curajos

In general, bucataria se potriveste cu arta ciudata. O bucatarie este locul in care incerci intotdeauna gustul, asa ca fa un pas in afara zonei tale de confort atunci cand cumperi un tablou canvas pentru bucatarie. De asemenea, orice lucrare cu flori si mancare ar trebui sa mearga in bucatarie.