A căzut dezbrăcată de la apartamentul iubitului, iar acesta i-a aruncat și hainele

Incident suspect într-un apartament din Bacău. O tânără de 24 ani a căzut dezbrăcată de la etajul IV al

unui bloc, iar bărbatul din apartamentul căruia a căzut, în loc să o ajute, i-a aruncat și hainele şi geanta. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a-l scoate din locuinţă, pentru a lămuri situaţia.

Se pare că tânăra, în vârstă de  24 ani, venise la un bărbat de 36 ani, cu care se cunoștea de mai mult timp. Vizita a avut loc în jurul orelor 00.30, după o discuție telefonică. Au băut împreună până în jurul orei 02.00 și, beţi fiind, s-au luat la ceartă, iar tânăra a căzut din balconul apartamentului. Bărbatul, în loc să coboare pentru a vedea dacă măcar mai este în viaţă, a aruncat pe geam hainele şi bunurile acesteia, precum şi mai multe sticle de votcă, şi a refuzat să permită accesul polițiștilor în apartament. A fost nevoie de intervenţia trupelor SAS pentru a sparge uşa şi a-l scoate din casă pe bărbatul de 36 ani, care se afla în stare avansată de ebrietate.

În acest timp, un echipaj SMURD  a transportat-o pe tânără la urgenţe. Conform unui comunicat al IPJ, „în urma investigaţiilor medicale asupra persoanei în cauza s-a stabilit următorul diagnostic: politraumatisme, traumatism cranio cerebral, traumatism toraco abdominal cu şoc, fractura omoplat stâng,contuzie brat stâng şi femur stâng, multiple plăgi.”

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pe care îl vor înainta Parchetului după ce vor reuşi să stabilească exact ce s-a întâmplat.