A furat maşina unui prieten şi s-a oprit cu ea într-un podeţ – Stiri si noutati din Jud. Bacau. Temele care conteaza. Mai mult decat informatie.

O glumă proastă făcută unui prieten s-a dovedit a avea urmări mai grave decât se aştepta pentru

un tânăr din Oneşti. Aflat cu gaşca la pescuit, bărbatul a furat maşina unui amic şi s-a oprit cu ea într-un podeţ. Mai grav e că nu avea nici permis.

Incidentul s-a produs duminică în Sascut. Bărbatul de 32 ani din Oneşti se afla cu mai mulţi prieteni la Sascut, pe barajul de pe lacul de acumulare de pe râul Siret. A profitat că unul dintre amicii lui şi-a lăsat maşina cu cheile în contact, aşa că s-a urcat la volan şi a demarat.

Nu a reuşit să ajungă prea departe, terminând cursa în podeţul unei locuinţe din Sascut.

Proprietara casei nu a stat pe gânduri şi a pus mâna pe telefon şi a sunat la Poliţie, să reclame că autoturismul cu numere de Bulgaria i-a distrus podeţul.

În timp ce poliţiştii îşi desfăşurau ancheta, locul evenimentului a ajuns şi proprietarul autoturismului, care a povestit cum i-a fost luată mașina. Din verificări a mai rezultat că bărbatul care s-a urcat la volan nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.