Accident cu două victime la Tamaşi – Stiri si noutati din Jud. Bacau. Temele care conteaza. Mai mult decat informatie.

Doi băieţi de 12 şi 15 ani au ajuns la spital, după ce

un şofer beat i-a lovit cu maşina. Băieţii mergeau pe marginea unui drum comunal, când au fost acroşaţi, iar şoferul a fugit de la locul accidentului.

Incidentul s-a petrecut în cătunul Racova din Tamaşi. Băieţii se plimbau pe marginea drumului comunal din sat, când au fost acroşaţi de un autoturism, al cărui şofer nici măcar nu a oprit pentru a verifica dacă sunt răniţi.

Martorii au sunat la 112 şi două echipaje de ambulanţă, dar şi unul de poliţie, au ajuns pentru a-i ajuta. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgentă, iar minorul de 15 ani a necesitat internare la secţia Pediatrie.

Poliţiştii au reuşit în scurt timp să identifice şi şoferul fugar. E vorba despre un bărbat de 50 ani din comuna Buhoci. Acesta a fost testat cu etilotestul, rezultatul indicând, cel mai probabil, şi motivul pentru care a fugit – 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital a ajuns şi el, însă doar pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Între timp, în cauz[ s-a intocmit dosar penal, efectuandu-se cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.