ACL Bacău, membri să fie, ca funcții sunt – Stiri si noutati din Jud. Bacau. Temele care conteaza. Mai mult decat informatie.

 Nu se mai terminau prim-vicepreşedinţii şi vicepreşedinţii Alianţei Creştin-Liberale Bacău pe care i-a avut de prezentat copreşedintele A.C.L. Bacău, Ionel Palăr, la întâlnirea lui Klaus Iohannis cu „activul  

reunit”. Viorel Miron, primarul oraşului Comăneşti – „un stâlp al liberalismului băcăuan”, senatorul Dragoş Luchian, deputaţii Viorica Marcu şi Lucian Ciubotaru, Gelu Panfil – fostul lider al Forţei Civice Bacău, Petrică Mihăilă – „argintul viu din stânga Siretului” – toţi prim-vicepreşedinţi, urmaţi de Constantin Drăgănuţă, Silviu Bondor şi lista continuă cine mai ştie cu câţi. Un liberal, nu spui cine, spune că foncţiile s-ar trage din statutul PDL rămas aproape neschimbat de la ruptura Frontului Salvării Naţionale: „mai sunt şi care nu sunt prim-vicepreşedinţi. Membrii nu prea sunt, sunt vicepreşedinţi sau secretari”. Împărţirea funcţiilor în A.C.L. Bacău a fost însă criticată cu mantă de primarul comunei Helegiu, Mihaela Bădic: „Din păcate, constat că politica încă se face pe prietenii. Atâta timp cât înfiinţăm zeci de funcţii de prim-vicepreşedinţi, politica nu se va schimba, politica nu va evolua.”