De ce sa alegi cea mai eficienta solutie contra plosnitelor de pat de la Polti?

solutie-plosnite

Plosnitele de pat (a nu se confunda cu cele care intra in casa in sezonul cald si au un miros urat) sunt paraziti ai omului de mii de ani. Aceste insecte isi fac veacul in ungherele ascunse ale dormitorului, iar in timpul noptii ies la “vanatoare”, hranindu-se cu sangele nostru si lasand urme profunde de muscaturi, care produc iritatii si mancarimi.

Pare o poveste de Halloween, desprinsa parca din filmele de groaza. Lasand, insa, gluma la o parte, infestarea cu plosnite de pat este un lucru foarte neplacut, care conduce rapid la deprecierea calitatii vietii noastre.

Ce putem face in aceasta privinta? Exista oare o solutie plosnite rapida si eficienta? In magazine sau farmacii putem gasi cateva produse, insa acestea sunt mai degraba pentru tratamentul simptomelor si nu elimina problema care devine din ce in ce mai grava.

Chiar si firmele de dezinsectie intampina dificultati in lupta cu plosnitele de pat. Aceste insecte pot trai pana la un an fara hrana, iar o dezinsectie totala (care presupune sa nu folosim camera respectiva un numar de ore) trebuie efectuata de mai multe ori pentru a elimina majoritatea acestor paraziti din casele noastre.

Ce alta solutie pentru plosnite avem la indemana?

Cea mai rapida si eficienta solutie pentru plosnite de pat o gasesti pe www.polti.ro, producator italian de electrocasnice si echipamente de curatare/dezinfectare pe baza de aburi. Polti vine cu o solutie inovatoare in acest sens, si anume aparatele Polti Cimex Eradicator si Steam Disinfector!

Secretul unor astfel de aparate consta in eliminarea parazitilor cu ajutorul aburului. Vaporii distrug atat plosnitele, cat si larvele sau ouale, fara a mai fi nevoie de folosirea insecticidelor sau a substantelor periculoase pentru sanatatea omului sau a animalelor de companie.

De ce aburul?

Folosirea aburului ca solutie pentru plosnite este poate cea mai eficienta metoda de a lupta cu acesti paraziti! Plosnitele de pat sunt insecte sensibile la caldura, motiv pentru care sunt raspandite cu precadere in regiunile temperate ale globului.

Este important de retinut acest aspect pentru o pregatire eficienta a operatiunii de dezinsectie cu abur. Se recomanda spalarea tuturor hainelor, atat inainte, cat si dupa operatiune, la un program care creste temperatura apei pana la minimum 50°C. De asemenea, este necesara si aspirarea in profunzime a podelelor si covoarelor si aruncarea imediata a sacilor de aspirator sau de gunoi.

Cum functioneaza un aparat de aburi contra plosnitelor?

In primul rand, trebuie sa stii ca Cimex Eradicator este dezvoltat si construit special pentru a combate plosnitele, avand functii specifice in acest sens. Cimex Eradicator functioneaza pe baza unui sistem cu abur, generat in boiler si supraincalzit apoi in duza speciala, pana la temperatura de maximum 180°C.

solutie plosnite

Aburul astfel emis este amestecat in duza cu detergentul special HPMed, o solutie bazata pe apa si alcool, care contine substante ce pot fi utilizate in prezenta oamenilor. Din acest motiv, camerele sunt gata de utilizare imediat dupa operatiunea de eliminare a plosnitelor!

De unde avem garantia ca aceasta solutie pentru plosnite chiar functioneaza?

Daca se intampla sa fi folosit deja cateva recomandari pentru a scapa de paraziti, soldate cu insucces insa, probabil te intrebi ce anume iti garanteaza functionarea acestei solutii pentru plosnite? Eficienta aparatelor Polti este confirmata de catre unul dintre cele mai specializate laboratoare din lume, Pest2000.

Pentru test, au fost folosite mai multe materiale care reproduc in mod artificial spatiile in care se formeaza cuiburi de plosnite, precum cornise, imbinarile mobilei, saltele etc. In simulari, au fost folosite atat insecte adulte, cat si oua si larve. Prin actiunea socului termic, aparatul de la Polti a reusit sa elimine, la o singura trecere, peste 90% dintre larve/insecte adulte si 100% dintre oua!

Un alt aspect important de retinut este faptul ca aburul este un dezinfectant natural, care nu afecteaza mediul, persoanele si animalele de companie. De aceea, fata de susbtantele chimice puternice, care necesita evacuarea completa a spatiului infestat sau chiar a locuintei, timp de mai multe ore, aceasta solutie plosnite este cea mai buna alternativa!

Prin urmare, daca intampini probleme cu plosnitele de pat, alege Cimex Eradicator! Foloseste aceasta solutie pentru plosnite atat pentru dezinsectia propriului domiciliu, cat si pentru pensiuni, hoteluri, mijloace de transport si multe alte spatii functionale, in care isi pot face veacul acesti paraziti!