Alege dulapurile de bucatarie ideale

Bucataria reprezinta un spatiu in care petrecem cel mai mult timp in vederea satisfacerii nevoilor de baza pe care le avem. De aceea, este extrem de important ca aceasta camera sa nu fie doar compartimentata intr-un mod inteligent si eficient, ci sa dispuna si de un aspect estetic cat mai placut, pentru a crea o atmosfera calda si primitoare. Dulapurile de bucatarie disponibile pe Expomob inglobeaza intocmai aceste doua aspecte esentiale. Astfel, nu doar ca ofera spatiu de depozitare, care sa ajute la o organizare cat mai eficienta a ustensilelor de bucatarie, dar aduce si un plus de frumusete fiecarei camere in care este amplasat.

Diversitate de culori si modele

In magazinele Expomob ne-am dorit sa asiguram o gama cat mai larga de produse, printre care si dulapuri pentru bucatarie. Stim cat de important este un aspect armonios al locuintelor si tocmai de aceea ne-am dorit sa putem oferi cate o varianta de dulapuri bucatarie care sa se potriveasca perfect in orice camera amenajata in acest sens. Selectia de culori si nuante a fost atent configurata in asa fel incat sa propuna o imagine simpla si totusi moderna. Imbinam nuante neutre, cu modele complexe pentru a contura produse unice si extrem de atractive din punct de vedere estetic.

Calitate desavarsita

In confectionarea fiecarei piese de mobilier utilizam cele mai calitative materiale, pe care le imbinam cu maiestrie si dexteritate in asa fel incat sa obtinem dulapuri bucatarie multifunctionale, spatioase si foarte aspectuoase. Amplasate strategic pot spori functionalitatea camerei destinate pentru pregatirea mancarii, oferind un spatiu in plus pentru depozitarea tuturor ustensilelor necesare conturarii unei bucatarii utilate complet. In plus, ne-am axat in principal pe furnizarea de dulapuri cu sertare pentru bucatarie deoarece sunt mult mai practice, avand in vedere compartimentarea inteligenta de care dispun. Numarul de sertare si felul in care acestea sunt dispuse variaza de la model la model, propunand atat variante mici, cat si corpuri mult mai spatioase.

Preturi accesibile pentru orice buget

La Expomob ne dorim sa asiguram produse calitative la preturi cat mai mici, in asa fel incat produsele noastre sa fie accesibile tuturor categoriilor de public. Astfel ca, selectia de dulapuri pentru bucatarie porneste de la preturi de 390 de lei si poate ajunge pana la 560 de lei. Mai mult, sunt extrem de usor de montat si asamblat, ceea ce inseamna ca nu va fi nevoie sa cheltuiti suplimentar pentru aceste aspecte. Astfel ca, in schimbul unei investitii minime, veti avea parte de maximul de confort, organizare si design placut si modern, in propria locuinta. De asemenea, livrarea se face intr-un interval de 3-10 zile lucratoare, prin curier, direct acasa, iar pentru comenzi mai mari de 2500 de lei este gratuita.