Alege meniuri si pachete complete pentru parastas

In cadrul companiei noastre, In Memoriam, punem la dispozitia clientilor nostri servicii funerare complete si profesionale, precum transport funerar, servicii de cosmetizare si de imbalsamare, servicii in ceea ce priveste procesul de incinerare, sprijin esential pentru repatrierea decedatilor, dar poti beneficia si de servicii pentru pomana sau parastas. La noi vei regasi o gama variata de meniuri de post pentru parastas si pachete speciale pentru pomana, preparate de catre bucatarii nostri, in cadrul propriului catering dedicat acestor servicii. Astfel ca indiferent daca alegi meniuri de parastas de post sau de dulce ori doresti sa optezi pentru alte variante din aceasta gama, fii sigur ca la In Memoriam vei gasi tot ceea ce iti trebuie. Totodata, tinem sa precizam faptul ca aspectul calitatii produselor noastre este peste nivelul asteptarilor, intrucat fii sigur ca ai facut cea mai buna alegere in acest sens. Ne poti contacta oricand ai nevoie si poti comanda rapid meniuri complete pentru parastas pe funerarecraiova.ro.

Produse de calitate maxima

La In Memoriam punem la dispozitia clientilor nostri meniuri de parastas, dar si diverse pachete pentru pomana sau meniuri de post, unde preparatele noastre sunt realizate doar din ingrediente sigure si proaspete, respectand toate normele de igiena si sanatate in timpul procesului de gatire. Astfel ca putem aduce in vedere cateva dintre preparatele de post din care poti alege, cum ar fi chiftelutele de legume, de soia, ciorba de legume sau supa crema de legume, sarmale cu orez, ciuperci sau soia, fasole batuta, pilaf, briose, chec, gogosi, iar lista poate continua. In acest sens, daca esti in cautarea unui meniu pentru parastas, care sa indeplineasca toate cerintele, poti apela la noi oricand.

Restaurant si catering la dispozitia ta

Daca nu dispui de mult timp pentru a gati diverse preparate si nici nu dispui de un loc in care sa poti organiza pomenirea sau parastasul, la In Memoriam fii sigur ca vei face cea mai buna alegere deoarece dispunem atat de catering, cat si de restaurant propriu, intrucat oferim servicii speciale pentru organizarea eficienta a tuturor aspectelor. De asemenea, avem o echipa de bucatari si personal calificat in acest domeniu, care pot prepara, livra sau servi meniuri de parastas, de dulce sau de post ori de dezlegare la peste. Preparatele pe care le avem pot fi servite in propriul restaurant, astfel incat dispunem si de o terasa, dar pot fi livrate si in afara localitatii, direct la adresa indicata de tine.

Ajutor in organizare

Tinem cont de faptul ca organizarea pe cont propriu a pomenirilor si parastaselor poate fi dificila, iar in acest sens te poti baza oricand pe echipa de la In Memoriam, intrucat venim in ajutorul tau cu cele mai bune solutii.