Alegeti serviciul de deratizare cel mai bun!

Exista mai multe metode de combatere a daunatorilor, de la deratizare si dezinfectie, pana la dezinsectie prin produse bio care nu afecteaza sanatatea celor din jur. Indiferent de metoda pe care o alegeti, orice efort de combatere a daunatorilor merita investitia. Preventia daunatorilor este intotdeauna cea mai buna strategie de prima linie pentru combaterea daunatorilor. Mentinerea casei curate si bine sigilata, mentinerea curtii cosite si practicarea unei bune igiene in jurul casei voastre sunt masuri simple de prevenire pe care oricine le poate lua. Totusi, daunatorii pot fi tenace si, uneori, aceste eforturi pur si simplu nu sunt suficiente.

Daunatorii pot cauza o multitudine de probleme pentru casa, proprietatea si chiar sanatatea voastra. Unii daunatori casnici obisnuiti includ termitele, care va pot deteriora sau chiar distruge in mod semnificativ casa. Avem gandacii, ale caror excremente pot raspandi boli si pot declansa alergii si astm, tantarii, care pot transmite boli precum virusul West Nile si virusul Zika, furnicile, care pot provoca muscaturi dureroase si pot contamina alimentele, purici si capuse, care nu numai ca provoaca muscaturi dureroase si mancarime, dar pot transmite si boli grave precum boala Lyme si STARI, plosnite, care va pot infesta rapid casa si pot fi destul de costisitoare de indepartat; si rozatoarele, care pot deteriora lemnul si cablurile, precum si pot transmite boli grave.

Sanatatea si siguranta familiei si a animalelor de companie se afla in fruntea listei de prioritati pentru majoritatea oamenilor. Daunatorii poarta boli si bacterii daunatoare care va pot expune familia si animalele de companie la boli. Eliminarea rapida a acestor daunatori poate ajuta la minimizarea expunerii si la protejarea sanatatii si a bunastarii familiei voastre pe termen lung. Multe companii de control al daunatorilor ofera acum optiuni verzi de control al daunatorilor care folosesc produse derivate din flori, plante si elemente naturale de pamant, mai degraba decat substante chimice dure.

Profesionistii in controlul daunatorilor au pregatirea, educatia si expertiza pentru a se ocupa de multe tipuri diferite de daunatori. Ei cunosc metodele sigure si adecvate pentru a identifica, preveni si elimina fiecare dintre acesti daunatori diferiti, precum si unde si cat de des sa-i foloseasca. Ei au, de asemenea, acces la cele mai de ultima ora tehnologie si tehnici din domeniu, precum si produse si tratamente care ar putea sa nu fie usor accesibile consumatorilor.

Eficacitatea controlului daunatorilor este maximizata prin gasirea sursei problemei. Daca aveti tratament fara a eradica cu succes sursa, problema va continua sa reapara in viitor. Controlul de rutina al daunatorilor include un sondaj si o inspectie pentru controlul daunatorilor in interiorul si in afara casei vostre. Acest lucru ii poate ajuta nu numai sa identifice sursa problemei actuale a daunatorilor, ci si sa identifice orice probleme despre daunatori despre care este posibil sa nu stiti inca sau orice probleme care pot deveni probleme viitoare. Pe baza inspectiei lor, tehnicianul de combatere a daunatorilor va poate oferi un program personalizat de control al daunatorilor folosind cele mai inovatoare si avansate produse si echipamente, implementand tehnici de management integrat al daunatorilor (IPM), care include inspectia si planul, impreuna cu identificarea daunatorilor, in curs de desfasurare, protectia perimetrului si comunicarea continua pentru a ajuta la prevenirea problemelor in viitor. Tratamentul si inspectia de rutina le permit, de asemenea, sa detecteze problemele daunatorilor din timp inainte de a avea sansa de a provoca daune semnificative casei si proprietatii in care locuiti.

Gandacii poarta multe boli si pot cauza mai multe probleme de sanatate la oameni, inclusiv intoxicatii alimentare si pot declansa alergii si atacuri de astm. Deci, de unde vin gandacii?

Daca aveti o infestare cu gandaci in casa, ar putea exista mai multe motive. Este posibil ca gandacii sa fi fost deja in casa inainte de a va muta. Gandacii sunt, de asemenea, usor transportati dintr-un loc in altul. Pot intra in casa in pungi de bacanie, cutii de carton, bagaje, mobilier sau electrocasnice. De asemenea, pot intra prin instalatii sanitare, prin canalizare sau pe la tevi. Ei pot calatori si de la casa vecinului.

Dar ce atrage gandacii daca casa voastra este curata? La fel ca majoritatea daunatorilor, gandacii cauta trei lucruri principale: hrana, adapost si apa. Sunt daunatori pe tot parcursul anului si sunt incredibil de rezistenti, ceea ce ii face dificil de controlat. Diferite specii de gandaci sunt atrase si prospera in medii diferite.

Gandacii germani sunt cei mai frecventi gandaci de interior. Ei prefera locurile intunecate, calde si umede langa alimente si apa, de preferinta intr-un interval de temperatura destul de mare. De obicei puteti gasi gandaci germani in bucatarii, in crapaturile dulapurilor, langa chiuvete sau aparate si in zonele de pregatire si depozitare a alimentelor. Ei pot fi gasiti si in bai cand infestarea cu gandaci este puternica. Detectarea si controlul timpuriu al gandacilor germani este extrem de important, deoarece pot fi foarte greu de scapat de ei.

Gandacii orientali prefera habitatele intunecate, umede si racoroase. In aer liber ii puteti gasi de obicei acolo unde exista o cantitate abundenta de materie organica, cum ar fi mulci sau aschii de lemn, sub caramizile de terasa sau intre pamant si fundatie. Odata ajunsi in casa voastra, acestia se gasesc adesea in canale de scurgere, subsoluri si spatii de acces. De asemenea, pot fi gasiti langa conductele de apa care curg, sub chiuvete, frigidere, podele si masini de spalat.