Ce sunt si cand se recomanda aparatele dentare din safir?

aparat dentar

aparat dentar

In trecut, optiunile pentru indreptarea dintilor erau limitate, iar purtarea unui aparat dentar nu era o practica la fel de comuna ca in prezent. De asemenea, chiar si daca purtai un astfel de dispozitiv ortodontic, acesta era inestetic, ingreuna vorbirea, masticatia si uneori era dificil de montat.

Cu toate acestea, in ultimul deceniu, dezvoltarea de noi materiale si aliaje a simplificat foarte mult intreg procesul. Astfel, atat prinderile (brackets), cat si puntile de legatura au devenit mai flexibile, usoare sau chiar transparente, fara a mai iesi in evidenta. In prezent, poti alege un aparat dentar din safir disponibil la clinica stomatologica dentalpremier.ro, una dintre cele mai estetice optiuni de tratament pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca aspectul danturii.

Multi adulti au nevoie de un tratament ortodontic, insa acestia inca se mai tem de impactul unei astfel de alegeri asupra aspectului personal. Acestia pot opta pentru un model din safir, o alegere discreta, de care se bucura din ce in ce mai multe persoane! Aceasta optiune este valabila in cadrul clinicii Dental Premier, unde personalul specializat se va asigura ca vei avea parte de un tratament de cea mai buna calitate, la un pret de exceptie!

aparat dentar
aparat dentar

Ce este un aparat dentar safir?

Pe scurt, acest dispozitiv ortodontic are aceeasi utilizare ca unul clasic, din metal. Cu toate acestea, exista un numar de avantaje pentru care adultii prefera aceasta optiune. In primul rand, bracketii sunt translucizi, fabricati dintr-un material foarte rezistent, asmenator safirului, fiind in acelasi timp si foarte discreti. De asemenea, puntea care leaga bracketii este de culoare alba, venind in completarea acestui aspect. Nu in ultimul rand, designul slim face ca acest aparat dentar sa fie usor de purtat, dar in acelasi timp durabil.

La fel ca alte aparate dentare, tehnologia modelelor din safir permite customizarea rapida de catre medicul dentist ortodont, pentru a maximiza confortul resimtit de catre pacient. Rezultatele sunt rapide, eficienta unui aparat dentar cu safir fiind atinsa in doar sase luni! Toate aceste avantaje fac ca un dispozitiv ortodontic din safir sa devina foarte popular in randul adultilor!

Desigur, motivul principal pentru care cei mai multi opteaza pentru un astfel de aparat este factorul estetic. Materialul translucid, realizat din material high-tech asemanator cu safirul, ofera confort absolut, iar bracketii sunt transparenti precum un cristal, astfel ca zambetul tau nu va fi compomis pe durata tratamentului! Procedura de montare este rapida si usoara, iar in scurt timp vei si uita de existenta acestui dispozitiv!

Ce pret are un model din safir?

De regula, costul unui model din safir este mai ridicat decat cel al unui aparat ceramic sau metalic. Cu toate acestea, in cadrul clinicii Dental Premier din Bucuresti vei avea parte de cel mai mic pret pentru acest tip de tratament, precum si alte servicii de ortodontie de cea mai buna calitate! Beneficiaza si tu de aceasta ocazie si fa-ti o programare cat mai rapid!

In concluzie, fata de alte metode conventionale de tratament ortodontic, un aparat dentar din safir este o optiune care aduce multe avantaje. Timpul scurt al tratamentului, usurinta de montare, factorul estetic si eficienta acestui dispozitiv convinge din ce in ce mai multe persoane sa apeleze la aceasta solutie de top!