Apartamente 3 camere Dimitrie Leonida, cele mai solicitate locuinte din Bucuresti

 

Specialistii care fac cercetari de piata stabilesc periodic care sunt cele mai vandute locuinte din marile orase pentru configurarea profilului casei ideale.

Un studiu recent a aratat ca apartamente 3 camere Dimitrie Leonida sunt cele mai solicitate si ca se estimeaza ca pana la inceputul lunii iunie se vor vinde toate, prin urmare, cine isi doreste un astfel de apartament trebuie sa se grabeasca.

O familie numeroasa necesita mai multe camere ca fiecare membru al ei sa se poata bucura de intimitate, in voie. Uneori adultii simt nevoia sa se retraga pentru a se odihni, studia, lucra sau citi, alteori copiii sau adolescentii se retrag sa asculte muzica sau sa vizioneze un film.

In blocurile din Dimitrie Leonida este liniste, de aceea apartamentele sunt foarte solicitate, adica se vand foarte bine. Din apartamente nu se aud claxoane, glasurile celor care trec pe strada, fiindca termopanele sunt de calitate premium, iar zgomotele nu tulbura somnul celor care au nevoie de el.

Complexul rezidential este aproape de metrou si de autobuze si are legatura cu toate zonele orasului, astfel ca locatarii pot ajunge oriunde doresc. De asemenea, in cel mai scurt timp, in zona se va amenaja cel mai mare parc din tara. Un parc ofera posibilitati ieftine de petrecere a timpului liber. Oamenii se plimba in mijlocul vegetatiei, pot inchiria barci cu care sa strabata lacul, pot admira gratioasele lebede si rate salbatice. Imaginea ratei salbatice, plutind alaturi de puii ei pe lac este induiosatoare.

In parc se poate servi inghetata proaspata si grozav de buna vara si vin fiert, ceai si cafea sau ciocolata calda in zilele reci. Amenajate tematic in functie de anotimp si de sarbatoare, parcurile atrag copiii, dar si adultii in aceeasi masura.

Apartamentele prezentate mai sus se vand repede fiindca sunt noi si oamenii vor sa locuiasca in spatii in care nu se afla microbi. Multi gandesc ca microbii intra pana si in pereti si nu pot fi scosi din casele vechi.

In prezent, constructorii lucreaza cu simtul raspunderii pentru ca raspund de vietile si de sanatatea celor care stau in apartamentele respective.

O casa noua inseamna energie pozitiva si un inceput constructiv. Casa noua reprezinta libertatea de a o amenaja dupa bunul plac.

Blocurile noi nu necesita reparatii, sunt bine izolate si apartamentele nu irosesc caldura. Noile locuinte sunt construite dupa principii care au in vedere economisirea de energie si sporirea gradului de confort al locatarilor, fiind foarte economice.

Camerele spatioase sunt realizate sa conserve caldura cand este nevoie de ea si racoarea in zilele caniculare de vara.

Apartamentul este gandit in asa fel ca sa nu se treaca dintr-o camera in alta, ci holul sa asigure aceasta trecere. In acest mod si curatenia poate fi mentinuta foarte bine. Parchetul, gresia, cada si chiuveta sunt de cea mai buna calitate, dar demonstreaza si bun gust.

Unele apartamente se afla la cateva sute de metri de pasarela metroului. In 10 minute se ajunge la metrou, iar de aici in directia dorita.

Blocurile sunt zugravite in culori pastelate si se integreaza frumos in peisaj. Piata, supermarketurile, farmaciile, scolile si bancile nu sunt departe, prin urmare, locatarii nu trebuie sa se urce in masina personala sau in autobuz sa isi rezolve problemele.

Preturile apartamentelor variaza in functie de suprafata lor si de confortul pe care il ofera. Unele au terase spatioase unde se poate servi o cafea sau un suc si se poate sta la plaja.  Pe aceste terase se poate amenaja oricand un spatiu verde cu ghivece de flori, dafini si portocali plini de rod sau mini-smochini.

Se intelege ca apartamentele cu terase mari vor fi mai scumpe.

In fata unor blocuri, la distante sigure se afla copaci tineri, plantati special ca iubitorii de vegetatie sa se bucure.

Cei care vor sa cumpere rapid unul dintre aceste apartamente atat de dorite, pot programa o vizita acum. Orice secunda de amanare poate inseamna pierderea unei ocazii unice.

Noile blocuri au curtea amenajata, balcoane zidite si sunt dotate cu sisteme de monitorizare video si senzori de incendii. Asta inseamna ca fiecare bloc din zona este ultrasecurizat si ca locatarii de aici pleaca fara sa se teama in concedii.

Structura din beton si caramida a imobilelor le asigura stabilitate si in caz de cutremure.

Apartamentele si garsonierele au centrala proprie functionala si calorifere, iar in baie se afla mobilierul necesar si port-prosopul. Singura grija a cumparatorului o reprezinta mobilarea apartamentului si mutarea in el.

Suprafata totala utila a apartamentelor care se vand ca painea calda este de aproape 90 de m.p., iar 94 000 de euro, cu TVA inclus pentru o asemenea bijuterie arhitecturala nu este un pret exagerat, ci unul onest. In cazul apartamentului, avansul este putin mai mare, iar valoarea ratei lunare este de 349 de euro pe luna. Unele apartamente au doua balcoane, castigul fiind si mai mare pentru ca unul dintre ele poate fi amenajat ca spatiu de divertisment si altul ca loc de depozitare al bicicletei, al trotinetei electrice, al saniutei si al echipamentelor de dus pe munte sau de schi.

Un apartament cu trei camere reprezinta alegerea potrivita, cand exista posibilitati financiare, pentru ca familia se poate extinde, in plus, amicii pot veni in vizita si raman peste noapte. Este bine ca o camera sa fie intotdeauna disponibila pentru rudele care vin in  vizita.

Trei camere inseamna asigurarea unui refugiu cand cineva doreste sa nu fie deranjat si sa isi puna ordine in ganduri.

Dimitrie Leonida este o zona ferita de aglomeratie, dar emancipata, zona preferata de bucuresteni in acest moment.