O maşină a fost cuprinsă de flăcări în Oneşti. Automobilul era parcat în faţa sediului ANAF,

pe strada Poştei nr. 1.

O bubuitură le-a atras atenţia celor care lucrează în zonă: „Era în jur de 14:30 când eram la birou şi am auzit o bubuitură. Am crezut că s-au ciocnit două maşini. Când am coborât, am văzut maşina în făcări. Am sunat la 112 şi mi-au spus că au mai avut apeluri şi că trebuie să apară echipa de intervenţie. A ajuns echipa în vreo 5-6 minute, timp în care maşina a mai bubuit o dată. După ce au stins incediul, oamenii vorbeau că în maşină, pe bancheta din spate, ar fi fost o victimă” – a declarat un martor pentru bacauinfo.ro.

Andrei Grecu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău: „Pot să confirm că în maşină se afla un bărbat care a fost găsit carbonizat. Cauzele incendiului sunt în curs de cercetare, dar având în vedere că s-a înregistrat şi o victimă cercetările au fost preluate de cei de la Criminalistică”- a declarat Andrei Grecu, purtător de cuvânt Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău pentru bacauinfo.ro

Din informațiile difuzate în presă până la această oră, bărbatul decedat ar fi fost consilier local în comuna Pârgărești și ar fi avut trei copii. Conform datelor consultate de bacauinfo.ro, societatea pe care o controla a încheiat 2013 cu datorii de peste 400.000 lei, creanțe de 98.000 lei și pierderi de 65.000 lei. ANAF derula mai multe proceduri de executare silită.