Beneficiile camerei de supraveghere

Camerele moderne de supraveghere pot fi controlate printr-o conexiune la Internet in timpul deplasarii utilizand un smartphone, computer sau tableta. Unele chiar accepta controlul vocal. Exista deja peste 90 de camere supreveghere exterior, asa cum sunt cele pentru exterior de pe comenzi.ro. Camerele de supraveghere sunt cele mai bune deoarece au foarte multe beneficii si avantaje. Pretul acestora porneste de obicei de la 150 RON.

Monitorizarea unei zone private permite, de exemplu, interventia in situatii de urgenta. Acesta poate fi cazul in timpul unei spargeri sau dupa caderea cuiva care are nevoie de ingrijire. Nici aspectul descurajator al unei camere de supraveghere vizibile nu trebuie subestimat. Aceasta inseamna ca spargerile pot fi chiar prevenite de la bun inceput. In plus, camerele IP pot fi folosite si ca sistem de interfonie sau pot ajuta la supravegherea bebelusilor si animalelor de companie care se afla in prezent intr-o alta camera.

Cu o camera de supraveghere, toate zonele dificil de vazut pot fi facute mai sigure. De exemplu, intrarile de garaj (subterane), locurile de parcare, intrarile in pivnita, magazii pentru biciclete, magazii de gradina sau intrari in case care sunt protejate de strada prin ecrane de confidentialitate. Pentru ca tocmai aici le place infractorilor sa-si foloseasca sansa de a avea acces nestingherit, fara aspectul vecinilor vigilenti sau al trecatorilor. Datorita unei notificari imediate cu transmisie in timp real a imaginilor live, camerele WiFi moderne nu numai ca asigura dovezi, dar ofera si proprietarilor sansa de a reactiona rapid.

Camerele de supraveghere isi filmeaza imprejurimile si salveaza imaginile local pe un card SD sau intr-un Cloud. Modelele cu preturi mai ridicate pot incepe adesea sa inregistreze automat atunci cand inregistreaza miscari sau zgomote. In acelasi timp, proprietarul este de obicei informat despre declansarea alarmei prin mesaj push pe telefonul mobil sau prin e-mail.

Spre deosebire de solutiile clasice de securitate, camerele ofera optiunea de streaming de imagini live catre un smartphone sau catre un televizor compatibil. In plus, multe modele pot fi conectate in retea cu alte dispozitive inteligente, astfel incat se aprind automat luminile exterioare atunci cand detectorul de miscare al unei camere inregistreaza evenimente neobisnuite. De asemenea, in cazul unei alarme false, proprietarul o poate recunoaste rapid datorita fluxului live si o poate opri prin intermediul aplicatiei.

In prezent, pretul unei camerei de supraveghere, la un pret mai ieftin, sunt deja disponibile la aproximativ 150 RON. Pentru dispozitivele care ofera zone individuale de detectare a miscarii, in special rezolutie ridicata a imaginii si control vocal, pretul poate creste la 1500 RON.

Cu majoritatea camerelor de securitate, alimentarea cu energie trebuie mai intai asigurata prin introducerea bateriilor sau conectarea la o priza. Multe modele pot fi apoi configurate pas cu pas folosind aplicatia producatorului respectiv si configurate in functie de nevoile personale.

 

Este important ca sistemele profesionale cu cablu dur sa fie instalate mai bine de catre un expert pentru a evita riscul de electrocutare in timpul cablarii. Camerele de supraveghere sunt plasate pe un raft de carti, bine insurubat la perete sau montat in interior pe tavan.