Bunuri de 130.000 lei furate din două locuințe din Bacău – Stiri si noutati din Jud. Bacau. Temele care conteaza. Mai mult decat informatie.

Trei tineri din Bacău au reușit să fure bunuri în valoare de 130.000 lei din

două apartamente nelocuite. Din decembrie 2014 și până în martie, cei trei au cărat din locuințe tot ce au putut duce.

Cele două apartamente sunt situate la parterul unor imobile din Bacău și, deși în ele se aflau multe bunuri de valoare, nimeni nu locuia acolo. Cei trei tineri, de 18, 19 și 20 ani, au avut tot timpul din lume să scoată din case tot ce au putut transporta. Au furat mobilier, aparatură electronică și electrocasnică, haine și bijuterii, reușind să adune o pradă record de 130.000 lei.

Au dosit totul în casa unui alt băcăuan, în vârstă de 38 ani, și probabil că ajunseseră să creadă că vor scăpa neprinși. Polițiștii au descins însă, în baza unei autorizații emise de Judecătoria Bacău, în apartamentul unde se credea că au fost ascunse bunurile furate. Suspiciunile s-au confirmat, reușindu-se recuperarea a aproximativ 70% din prejudiciu.

Cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 ore, fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.