Care este cel mai avantajos model de vestiar metalic?

vestiar metalic

Traim in epoca productivitatii si a eficientei, in care toata lumea cauta cei mai multi bani pentru cea mai putina munca, cele mai indelungate relatii fara sa depuna efort pentru mentinerea lor si, in general, cel mai scurt drum catre succes.

In aceste conditii, este lesne de inteles ca, si atunci cand achizitioneaza anumite produse sau servicii, oamenii opteaza pentru cele mai avantajoase, atat din punct de vedere financiar, cat si al beneficiilor oferite.

Din acest motiv, daca ne referim la un vestiar metalic sau orice alt obiect voluminos, conteaza foarte mult si suprafata ocupata, raportata la numarul de articole pe care le poate gazdui.

Tocmai de aceea, in textul de fata, am decis sa iti prezentam cel mai avantajos model de vestiar metalic din oferta OfficeClass.ro, magazinul online de papetarie, birotica si mobilier de birou nr. 1 din Romania.

Acesta iti pune la dispozitie nu mai putin de sase tipuri de vestiare: cusetate (cu casete), compartimentate (pentru haine curate / murdare), cu usi Z, cu bancuta, scolare si compacte. In mod logic, acestea din urma sunt cele mai eficiente, motiv pentru care, in continuare, ne vom concentra pe respectiva subcategorie.

La OfficeClass.ro, gasesti 50 de modele de vestiar metalic compact, cu dimensiuni intre 300 x 500 x 1.800 de milimetri (0,27 metri cubi) si 1.200 x 500 x 1.800 de milimetri (1,08 metri cubi).

Acestea au intre 1 si 5 usi si intre 1 si 5 polite, care pot suporta o greutate maxima de pana la 35 de kilograme per polita. Ele provin exclusiv de la brandul italian +Plus Mobilier, pot fi dotate cu picioare metalice, iar usile sunt vopsite fie in nuante clasice de gri, fie in albastru, galben, portocaliu, rosu sau verde.

Insa, pentru ca ti-am promis ca iti vom prezenta chiar cel mai avantajos vestiar metalic, din toate punctele de vedere, atat financiar, cat si al raportului dintre spatiul ocupat si cel interior, iata-l.

Este vorba despre modelul cu picioare si 2 usi 111/02, cu dimensiunile de 700 x 350 x 1.800 de milimetri (0,44 metri cubi). Acesta are o structura de rezistenta realizata din tabla de otel profilata, de prima calitate, cu grosimea de 0,6 milimetri.

Vestiarul este dotat cu fante de aerisire in acoperis, pentru o mai buna circulatie a aerului, raft in partea superioara, cu bara pentru umerase, suport de eticheta pe usa si sistem de inchidere cu 2 chei.

Modelul are usile batante, este tratat cu vopsea ignifuga, are o greutate de 29 de kilograme si este acoperit de o garantie de 3 ani. Totodata, trebuie precizat ca acest vestiar metalic este dotat cu picioare de 15 centimetri, care permit curatarea spatiului de dedesubt, pentru evitarea acumularii ruginii.

Pe langa toate celelalte calitati enumerate, acest vestiar metalic dispune de numeroase certificari: rezistenta la lichide reci, caldura umeda / uscata, lumina, lovire, inchiderea usilor, coroziune, zgariere, schimbari de temperatura etc.

„Arata foarte bine, pretul si livrarea sunt ireprosabile”, sustine Sebastian A., care a achizitionat modelul pe site-ul OfficeClass.ro. „Este lucrat cu atentie, fara probleme, super OK”, conchide Robert S.