Care este secretul unei manichiuri rezistente atât acasă, cât și la salon?

O manichiură perfectă este întotdeauna rezultatul unei tehnici bine stăpânite și a muncii intense de perfecționare, astfel încât atât aspectul, cât și longevitatea unghiilor, să atingă cote înalte. Un proces realizat corect, în care toți pașii sunt respectați întocmai, de la pregătirea și până la finisarea unghiei, te va conduce către rezultatul mult dorit însă, fără produsele potrivite, totul devine mult mai greu și, de cele mai multe ori, sortit eșecului. Conturează-ți un kit complet de manichiură, cu produse profesionale, dintre care pune mare accent pe top coat, deoarece de acesta depinde în mare măsură rezultatul final.

De ce este atât de important top coatul?

Acest produs se aplică ca ultimul pas în procesul de stilizare al unghiei și are rolul de a sigilat toate produsele aplicate înainte, de a nivela suprafața, dacă este cazul, și de a oferi un finish plăcut. În absența acestui ultim strat de polimerizat, rezistența manichiurii este îndoielnică, iar aspectul departe de cel dorit, ceea ce îl face să fie unul dintre cele mai importante produse în obținerea unghiilor perfecte.

Câte tipuri de top coat există?

Dacă inițial vorbeam de o variantă universală de top coat care se aplica în orice situație, indiferent de model, astăzi putem vorbi de o evoluție considerabilă pe acest aspect deoarece, pe lângă clasicul lac lucios, inspirat din manichiurile clasice, putem găsi pe rafturile magazinelor profesionale variante mate, satinate, cu sclipici sau glitter, cu aspect perlat, duo crom și nu numai. În plus, putem face distincția și între top coat cu sau fără degresare, cel din urmă facilitând procesul și reducând timpul necesar pentru finalizarea unei manichiuri.

Descoperă oferta variată de produse de finisare de la Creative Nails și alege acele opțiuni care se potrivesc întocmai metodei tale de lucru și rezultatelor pe care vrei să le obții. Branduri de renume îți propun produse de calitate superioară, formule și texturi distincte, în așa fel încât să revii pe site ori de câte ori ai nevoie de produse profesionale pentru a-ți completa kitul de lucru.

Bucură-te de avantaje semnificative de preț

Din momentul în care ai găsit produsele ideale pentru tehnica ta și rezultatul pe care vrei să îl obții, mai este nevoie doar de câteva click-uri pentru ca acestea să devină ale tale. Adaugă-le în coș, finalizează comanda conform pașilor indicați și așteaptă ca un curier să îți aducă coletul direct la ușă în doar câteva zile. Poți comanda atât în țară, cât și în Europa, fără probleme, cu aceleași beneficii, atât timp cât atingi pragul minim de 90 de lei.

Obține unghii frumoase care se mențin impecabil chiar și o lună doar cu ajutorul unui top coat de calitate!