Casa unei bătrâne de 83 ani, distrusă de un şofer de 24

Băut bine, un tânăr de 24 ani şi-a condus maşina direct în dormitorul

unei case din comuna Huruieşti. Curajos, şoferul a fugit de la locul accidentului, lăsând în urmă o bătrână de 83 de ani uşor rănită şi în stare de şoc.

Incidentul s-a produs spre orele dimineţii de 31 mai, iar tânărul se întorcea, cel mai probabil, de la o petrecere. Într-o curbă periculoasă la dreapta, pe fondul consumului de alcool și neadăptarii vitezei, a părasit drumul și a intrat în gardul unui imobil, apoi în peretele locunței, după care a părăsit locul accidentului. Proprietara locunței a primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportarea la spital.

Şoferul a fost găsit în Vrancea, unde locuieşte. A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, urmând ca, în funcţie de rezultatele analizelor de sânge, să mai adauge şi condusul sub influenţa alcoolului la lista de acuzaţii.