b139d6_46909f6772f5465097ac69e41d64b286_mv2

Ce am găsit la EdenBride.Ro şi mi-a plăcut mult

 

  1. Grijă. Pentru sănătatea tuturor celor care participă la experienţa căutării rochiei de mireasă ideale. În vremurile pe care le trăim, această grijă este esenţială, zic eu. Mi-a plăcut că totul era igienizat, lumea purta mască, accesul se făcea după un program bine stabilit şi respectat întocmai.
  2. Punctualitate. Am zis deja de program, de cum nu se fac excepţii, astfel încât nimeni nu riscă suprapuneri. Indiferent câte rochii de mireasă prinţesă sau sirenă îţi fac cu ochiul, sunt acolo oameni care te ajută să alegi cum trebuie modelele relevante pentru tine, fără a le proba întreg stocul. Ceea ce e cu atât mai comod pentru tine.
  3. Atmosferă. Din punctul meu de vedere este exact aşa cum ar trebui să fie un loc în care femeile îşi trăiesc cel mai important vis devenit realitate. Totul emană eleganţă, calitate, atenţie la detalii. Pentru mine faptul că s-a investit în locaţie este un semn al unei afaceri care îşi respectă clienţii şi implicit care se respectă.
  4. Personal calificat. Au oamenii aceia o răbdare şi un tact cum rar întâlneşti. Ştiu exact ce şi când să îţi spună, cum să te îndrume, cum să nu îţi invadeze intimitatea, reuşind în acelaşi timp să participe activ la căutarea şi găsirea modelului dorit.
  5. Flexibilitate. Poţi face schimbările dorite, fără ca nimeni să se uite urât la tine. Probabil au înţeles că rochia de mireasă trebuie să fie perfectă pentru cea care o poartă, aşa că nimic nu pare imposibil.
  6. Originalitate. Rochiile de mireasă sunt, de multe ori, destul de asemănătoare. Ei bine, la EdenBride.ro am văzut rochii de mireasă care nu doar că nu îmi erau nici măcar vag familiare, dar care mi-au depăşit până şi modelele acelea aproape SF imaginate în adolescenţă. Asta îţi asigură o apariţie care să îţi lase invitaţii cu răsuflarea tăiată.
  7. Pasiune. Se vede că este un business făcut din plăcere. De la creatori la consultanţi, toată lumea clar şi-a găsit menirea. Sunt relaxaţi şi în acelaşi timp trup şi suflet acolo, dându-ţi senzaţia că nunta ta e şi nunta lor!

b139d6_46909f6772f5465097ac69e41d64b286_mv2

Cam aşa trebuie să fie experienţa căutării rochiei de mireasă.