Astazi exista pe piata o mare varietate de modele de seminee. Clasice, moderne, norvegiene, electrice, pe gaz, pe lemne, tip soba, decorative, bioseminee: tu alegi ce se pliaza mai bine pentru amenajarea casei tale. Exista, insa, mai multi factori pe care trebuie sa ii iei in considerare, daca iti doresti sa faci o foarte buna investitie pentru locuinta ta.

Ca sa castigi timp, trece in revista toate criteriile expuse in acest articol si vei fi suficient de bine informat pentru a alege inspirat semineul casei tale. Fie ca indragesti variantele conventionale, fie ca esti in cautarea unui semineu ultra-modern, ghideaza-te dupa aceste criterii. Simplu!

 

Modelul de semineu potrivit casei tale

In primul si in primul rand, trebuie sa optezi pentru categoria generala de seminee pe care ai putea sa o acomodezi in interiorul casei tale. Cele mai populare modele sunt: semineele tip centrala, tip soba, pe gaz, electrice, bioseminee sau decorative. Daca vrei sa racordezi semineul la calorifere si sa il utilizezi ca principala sursa de energie, opteaaza pentru un termosemineu robust, pe baza de lemn sau de peleti. Avantajul acestora este ca au un consum cat de cat redus, si incalzesc rapid spatiul.

Pe de alta parte, un semineu decorativ are un cu totul alt scop: acela de a crea un aspect spectaculos in interiorul unei locuinte, de a contribui la valoarea stilistica a amenajarii. In momentul in care alegi modelul, gandeste-te care este scopul achizitiei pe termen lung si de ce vrei sa investesti intr-un astfel de echipament termic. In functie de raspuns, vei alege – in cunostinta de cauza – acea tipologie de semineu potrivita pentru locuinta ta.

 

Tipul de combustibil

Daca optezi pentru un semine decorativ, de exemplu, ai la dispozitie foarte multe variante care difera in functie de tipul de combustibil utilizat. Poti alege intre modelele pe lemn, cele pe curent electric, gaz sau bioetanol. Asa cum bine stii, lemnul are cel mai bun randament de ardere, iar noile modele lansate pe piata reduc consumul si asigura o eficacitate termica sporita. Peletii sunt o solutie ecologica optima pentru a inlocui lemnul, iar arderea lor limiteaza cantitatea de noxe si fum eliberata.

Cea mai simpla modalitate de alimentare a unui semineu este prin energia electrica. Un semineu electric poate genera un aspect unic in locuinta ta, este extrem de simplu de montat si il poti muta oricand. Extrem de spectaculoase sunt semineele cu bioetanol, care ofera un spectacol al flacarilor, in lipsa fumului si al mirosurilor neplacute. Desi nu asigura eficienta termica, aceste modele deosebite sunt la mare cautare in ultimii ani. Merita!

 

Tipul de montaj

Ai mai multe optiuni si din acest punct de vedere. Poti opta pentru modele de sine statatoare sau pentru piese incorporabile in perete, modele pe colt sau care se pun direct pe pardoseala. Daca vrei sa transformi semineul intr-o piesa centrala a livingului, opteaza pentru pozitionarea lui pe colt. Daca vrei sa pui in scena o amenajare ultra-moderna prin intermediul semineului, atunci alege un model incastrat in perete. Daca rolul semineului este strict functional, poti opta chiar si pentru un model care se aseaza pe pardoseala.

 

Super discount la seminee moderne, de ultima generatie: vezi oferta Seminee-Expert.ro

Daca vrei sa achizitionezi seminee moderne, performante, extrem de atractive ca design si care asigura o buna eficienta termica, nu ai mult de cautat. Se gasesc in oferta Seminee-Expert.ro, la un pret foarte bun.

 

Date de contact:

Tel: +4 0721 280 587 / +4 0784 292 820 / +4 0763 687 665

E-mail: [email protected]