Cerceii din aur – cum să-i alegi în funcție de tonul pielii

Cerceii din aur sunt o alegere populară pentru multe femei. Sunt frumoși, vin în atât de multe forme și mărimi diferite și pot fi purtați de oricine. Dar cum alegi ce tip de aur să cumperi?

Răspunsul este simplu: depinde de nuanța pielii tale. Dacă ai pielea deschisă, unele modele cercei aur galben vor arăta cel mai bine pe tine. Dar dacă ai pielea închisă la culoare, ar fi de preferat aurul alb. Același lucru este valabil și pentru bijuteriile din argint – dacă ai pielea închisă la culoare, argintul alb va arăta mai bine decât aurul galben sau roz.

O altă opțiune este reprezentată de cerceii din aur negru-aceștia sunt realizați cu placare cu rodiu peste argint, ceea ce le conferă un finisaj negru strălucitor, perfect pentru cele care își doresc ceva unic, dar care să aibă totuși un aspect clasic. Acest tip de bijuterii este, de asemenea, excelent dacă sunteți în căutarea a ceva care nu se va păta ușor (adică va rămâne strălucitor mai mult timp).

Cerceii din aur roz oferă încă o altă opțiune: au o culoare similară cu cea a aurului alb, dar au mai multă saturație de culoare (adică mai mult roșu/roz) decât aurul galben – ceea ce înseamnă că se vor potrivi bine cu majoritatea tonurilor de piele!

Ce să alegi între aur roz și negru?

Deși ambele tipuri de aur sunt colorate în mod natural, rozul și negrul sunt semnificativ diferite în ceea ce privește aspectul lor.

Aurul negru are o culoare mai închisă decât aurul roz, ceea ce îl face mai puțin susceptibil de a intra în conflict cu articolele vestimentare sau cu alte accesorii care ar putea fi purtate împreună cu cerceii. De asemenea, culoarea mai închisă îl face mai ușor de asortat la orice fel de ținută sau ocazie; asta înseamnă că nu veți avea probleme în a găsi bijuterii care să vi se potrivească perfect!

Dacă sunteți în căutarea perechii perfecte de cercei pentru tonul pielii dumneavoastră, poate fi confuz să știți ce fel de aur să alegeți. Aurul vine în multe culori, dar există două tipuri principale: alb și galben.

Aurul alb este realizat prin amestecarea altor metale cu aur. Are o culoare mai mult alb-gălbuie, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru persoanele cu tonuri de piele mai deschise care doresc să poarte aur galben.

Aurul galben este un pic mai închis și mai bogat decât aurul alb. Acest tip de metal este ideal pentru o persoană cu un ton de piele bronzată sau mai închisă care dorește să poarte pietre prețioase albe sau de culoare deschisă, cum ar fi diamantele sau perlele.

Alegerea aurului pentru cercei este una personală și depinde de nuanța pielii tale. Dacă aveți un ten deschis, atunci veți dori să alegeți un aur mai deschis la culoare, cum ar fi aurul galben sau alb. De asemenea, puteți lua în considerare aurul roz sau roșu dacă aveți pistrui sau alunițe pe față.

Dacă aveți pielea mai închisă la culoare, atunci veți dori să alegeți un auriu de culoare mai închisă, cum ar fi negru sau maro. Aceste tipuri de metale au mai multe șanse să se potrivească cu culoarea naturală a pielii dvs. și să emită un aspect elegant.

Un alt lucru pe care trebuie să îl luați în considerare atunci când alegeți tipul potrivit de cercei este dacă au sau nu alte pietre prețioase, cum ar fi diamante sau rubine, în ei sau dacă sunt pur și simplu făcuți doar din metal, fără niciun fel de ornamente suplimentare adăugate pe ei (ceea ce i-ar face mai scumpi). Acest lucru va ajuta la determinarea sumei de bani care ar trebui cheltuită pe fiecare pereche pentru ca aceștia să fie suficient de accesibili pentru bugetul fiecăruia, dar să fie totuși considerați suficient de înaltă calitate.

Există multe tipuri diferite de aur, fiecare cu propriile proprietăți și beneficii. Unii oameni preferă aurul alb în locul aurului galben, deoarece se potrivește mai bine cu tonul pielii lor; alții preferă aurul galben deoarece culoarea acestuia le completează ochii. Unora le place să poarte aur negru pentru că contrastul dintre culoare și hainele lor îi face să iasă mai mult în evidență. Altora le place să poarte aur roz pentru că se potrivește cu personalitatea sau stilul lor.

Totul depinde de ceea ce căutați!

În primul rând, aruncați o privire la colecția dvs. de bijuterii și aflați ce culori dețineți deja. Aveți o mulțime de piese din aur galben? Dacă da, ar putea fi o idee bună să optați pentru aur alb sau roz. Cele mai multe dintre piesele dvs. sunt din argint? Atunci luați în considerare aurul galben sau alb în schimb.

Apoi gândiți-vă la ce fel de cercei căutați – trebuie să se potrivească cu o ținută sau să completeze o bijuterie existentă? Există vreun motiv anume pentru care alegeți acei cercei anume? Aceste considerații pot ajuta la reducerea opțiunilor.

În cele din urmă, nu uitați că culoarea metalului merge adesea mână în mână cu durabilitatea acestuia, așa că, dacă sunteți în căutarea unui obiect care va rezista ani și ani de purtare, atunci o nuanță mai închisă poate fi mai potrivită decât una mai deschisă.