Cine-l vrea arestat pe Andrei Şerban, primarul din Slănic Moldova? – Stiri si noutati din Jud. Bacau. Temele care conteaza. Mai mult decat informatie.

„Există unele persoane certate cu legea care au impresia că

pot arunca zvonuri false fără să fie trase la răspundere. În calitatea mea de Primar al orașului Slănic Moldova, mi-am dat tot interesul și toată dăruirea să dezvolt această localitate aducând investiții noi și promovând numeroase proiecte europene. Le transmit tuturor celor interesați că zvonul că aș fi arestat la domiciliu este unul fals, creat de persoane rău voitoare, aflate ele însele în situația de a răspunde penal în fața legii. Sunt mândru de tot ce am realizat în acești 10 ani, de echipa pe care o conduc și vă asigur că nu am încălcat și nici nu vom încălca vreodată legile statului român.”

Sursa: Andrei Șerban

Primarului i s-a și răspuns (am respectat întocmai scriitura) : „Bogdan Luca: DOMNULE- PRIMAR ANDREI SERBAN SUNTE TI CEL M AI TARE PRIMARDIN ROMANIA,STATIUNEA TURISTICA SLANIC MOLDOVA A EVOLUAT DIN CE IN CE M AI MULT ESTE O ADEVARATA PERLA A MOLDOVEI ATATA TIMP CAT DUMNEAVOASTRA SUNTE TI PRIMAR,BUNUL DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA VA AJUTE….NOI FAMILIA LUCA-BOGDAN CARMEN JENICA VA SUSTINEM SI SUNTINEM PROIECTELE DUMEAVOASTRA SI ABSOLUT TOT CEEA CE FACE TI….SUNTEM MANDRI CA SUNTEM ROMANI-VOTATI VICTOR PONTA-PRESEDINTELE ROMANIEI!!!!”