Consultanta juridica Iasi fara deplasare de la domiciliu

Pe canicula, persoanelor in varsta si sensibile le este tare greu sa se deplaseze.

Nu toti romanii au masina si atunci, ei trebuie sa calatoreasca in autobuze supraincalzite si sa fie atenti si la bunurile lor, fiindca la adapostul aglomeratiei, unii carora nu le place munca opereaza prin buzunare si genti.

Uneori insa o situatie presanta, combinata cu nestiinta ii determina pe oameni sa iasa din casele lor si sa infrunte caldura infernala.

Pentru a recastiga un bun insusit de o alta persoana sau de stat in mod abuziv, un om este gata sa invinga temperaturi de peste 38 de grade Celsius.

Sunt batrani care fac acest lucru pentru a pune o singura intrebare avocatului la care au mare nevoie de un raspuns.

Iesenii ar trebui sa profite de serviciile Casei de Avocatura Smaranda Colta care ofera consultanta juridica Iasi fara deplasare de la domiciliu. Totul este gandit in favoarea clientului:

  1. informatii complete pe site, referitoare atat la parcursul profesional al doamnei avocat, dar si la serviciile oferite;
  2. noutati in domeniul legislatiei;
  3. criterii pentru alegerea avocatului ideal;
  4. consultanta online pentru simplificarea eforturilor de orice fel si pentru evitarea pierderilor de timp.

De pilda, in cazul stabilirii unei intalniri la sediul principal sau secundar al firmei, ambele parti ar avea de pierdut. Clientul trebuie sa se deplaseze, poate se invoieste de la serviciu sau abandoneaza alte treburi importante pe care le are de facut acasa. Avocatul se deplaseaza si el de acasa sau de la tribunal, iar discutia ar putea decurge la fel de bine si la telefon.

In ce conditii este bine ca o persoana sa solicite consultanta juridica?

  1. Inaintea unei anchete a politiei. Avocatul ii sustine moralul si isi invata clientul sa isi gestioneze eficient discursul. Sunt momente in viata cand chiar nefiind vinovat omul se inroseste, se balbaie, se contrazice in declaratii de emotie. Aceste lucruri li se intampla in mod special celor care se confrunta prima data cu aceasta situatie.
  2. La chemarea in judecata de catre o persoana, de catre angajator sau de reprezentantii statului din diferite motive. In acest caz, consultanta precede reprezentarea in fata instantei.
  3. Cand persoana respectiva doreste sa deschida actiune de divort, de partaj, de castigare a custodiei copiilor. Este bine ca sfaturile sa vina de la un specialist care cunoaste perfect legea si nu de la prieteni sau rude care nu cunosc prevederile legale.
  4. Pentru iradiere firma sau obtinerea insolventei. O discutie prealabila clarifica procedurile, iar insarcinarea avocatului scuteste persoana care a infiintat firma de stres si de birocratie.
  5. Cand un detinut sufera enorm in inchisoare si este supus in mod repetat la tratamente inumane si degradante. Exista posibilitatea ca statul roman sa ii plateasca daune morale substantiale pe care sa le foloseasca judicios la iesirea din arest.
  6. Cand un proces a decurs defectuos, iar sentinta este prea dura din cauza incadrarii eronate a faptelor. Se poate obtine la CEDO diminuarea pedepsei si obtinerea a zeci de mii de euro ca despagubiri.

Exemplele pot continua, vestea buna este ca in 5-10 minute o persoana infricosata sau curioasa cu privire la anumite situatii juridice in care se afla va primi raspunsurile de care are nevoie sa stie cum anume sa actioneze. Smaranda Colta nu recomanda nimanui sa inceapa un proces care nu are sorti de izbanda. Renumita pentru onestitatea cu care raspunde solicitarilor, aceasta specialista in drept are saptamanal zeci de ore de consultanta pentru ca oamenii o cunosc si au incredere in ea.

Fiecare caz este tratat cu maxima seriozitate, niciodata apararea nu este copiata, chiar in dosare aparent similare, fiindca doamna avocat are viziune si stie sa anticipeze circumstantele care diferentiaza cazurile.

Exista persoane care au impresia ca nimeni nu a mai avut vreodata vreo situatie la fel de complicata ca a lor. Oricat de incalcit ar fi un caz, cu rabdare si profesionalism Smaranda Colta va reusi sa obtina victoria in numele clientului sau.

Iesenii se adreseaza cu incredere acestei firme de avocatura, mai ales dupa ce discuta cu fostii clienti ai distinsei doamne care au numai cuvinte de lauda prin care descriu colaborarea in timpul consultantei sau in timpul reprezentarii in instanta sau la negocieri.

Costurile nedreptatii sunt uriase fata de costurile restaurarii dreptatii, de acest aspect trebuie sa tina cont toate persoanele care au fost sau sunt nedreptatite de o banca, de un furnizor de servicii sau de un angajator. Lasand nedreptatea sa loveasca si alte persoane, victimele dovedesc o lasitate care nu le face cinste.

Pentru o toxiinfectie alimentara dupa o petrecere la restaurant, patronul trebuie sa plateasca fiindca a provocat suferinta celui care ii asigura bunastarea si putea sa ii provoace si moartea. Un contract bancar ilegal contestat va avea ca rezultat imbunatatirea situatiei financiare a reclamantului si in acelasi timp credite mai avantajoase si mult mai oneste pentru alti consumatori.

Deschisa la nou, Smaranda Colta stie sa utilizeze tehnologia pentru facilitarea comunicarii cu clientii sai, de asemenea pastreaza confidentialitatea cu privire la discutiile avute, iar paginile de pe site sunt securizate.

Omul aflat in cautarea dreptatii sale este obligat moral sa isi asigure asistenta juridica de top ca drumul catre victorie sa fie sigur.

Smaranda Colta vorbeste fluent si limba engleza, de aceea lucreaza si pentru firme sau companii straine care au nevoie de ajutorul ei.

Un popas pe site-ul Casei de Avocatura Smaranda Colta este util oricarui vizitator, fiindca afla lucruri interesante si are la dispozitie datele de contact ale unui avocat onest, empatic si bine pregatit.