Cum arata un Smartwatch potrivit pentru tine?

Aceste gadgeturi numite smartwatch s-au facut indragite intr-un timp foarte scurt de utilizatorii din intreaga lume. Nenumăratele aplicații care sunt disponibile în funcție de modelul ales, îți pot ușura vizibil rutina și organizarea pe scară largă. Dacă știi cum sa il configurezi, poti personaliza cu siguranță funcționalitatea unui ceas inteligent în funcție de preferințele și nevoile tale.

Nu fiecare persoana este interesata de zeci de aplicatii care sa le spuna cand este momentul potrivit pentru miscare sau ca au un puls in scadere. De aceea, este foarte important sa analizezi zecile de modele diverse de ceasuri inteligente, pentru a gasi unul care sa corespunda nevoilor tale.

Design elegant sau sportiv?

Smartwatchurile, la fel ca telefoanele, pot avea diverse designuri, mai elegante sau mai casual in functie de marimea ecranului si forma acestuia, de culorile dorite sau de materialul din care este realizata cureaua.

Daca doresti sa il folosesti mai mult in timpul antrenamentelor, o curea de silicon si un design minimalist este ideal pentru a nu deveni incomod. Cureaua poate fi inlocuita mai apoi de una metalica, mai subtila sau mai impunatoare pentru atunci cand urmeaza sa te duci la birou. Marimea si forma ecranului pot influenta de asemenea si modul de utilizare, cele care dispun de o arie mai mare de touchscreen vor fi mai usor de folosit pentru persoanele care sunt mereu pe fuga.

O viata mai echilibrata

Poate fi greu de crezut, dar un ceas inteligent te poate ajuta să iti îmbunătătesti calitatea somnului. Acesta poate urmări semnele vitale chiar si atunci cand dormi. De exemplu, poate aduna orele totale de somn și le poate înregistra pentru a dispune de o analiza amanuntita a somnului tau.

Iti poti seta notificari care sa iti semnaleze momentele prea lungi de sedentaritate sau de ritm cardiac prea mare sau prea mic, astfel, cu ajutorul smartwatchuri iti poti imbunatati sanatatea cu doar cateva setari. Este ideal pentru persoanele care tind sa se piarda in nenumarate sarcini de la birou.

Poate fi folosit cu functie de agenda totodata, deoarece este mult mai accesibil si iti poti seta alarme pentru fiecare activitatea planuita pentru decursul zilei. Astfel, persoanele care au nevoie de o evidenta punctuala a prioritatilor, nu vor mai fi nevoite sa isi consulte carnetelul cu note de fiecare data.

Alege smart, alege iUni

Diversele modele de ceasuri inteligente din cadrul magazinului iUni vin cu preturi mai mult decat accesibile. Astfel, beneficiezi de nenumarate functionalitati practice, platind o suma avantajoasa. Nu ezita si consulta catalogul pentru a descoperi ceasul potrivit pentru tine, cat si pentru ceilalti membri ai familiei.