Cum sa porti confortabil rucsacul

Cumpara un rucsac dama care sa te avantajeze si care sa arate tot timpul bine atunci cand il porti. Cu rucsacul de dama potrivit, nu te va durea spatele, nu vei avea probleme atunci cand vrei sa pui obiecte in rucsac si tinutele tale vor arata tot timpul perfect. Suna bine, nu-i asa? Atunci este momentul sa iti cumperi un rucsac de dama potrivit pentru tine si pentru preferintele tale, care sa iti scoata tinutele in evidenta.

Protejeaza-ti spatele

Unul dintre principalele motive pentru care va recomandam sa cumparati un rucsac de dama, ar fi faptul ca acestea vin in dimensiuni mai usor de gestionat, mai ales daca sunteti in partea miniona a spectrului de inaltimi. In general, te vei chinui sa gasesti un rucsac pentru femei cu o capacitate mai mare de 70 de litri, ceea ce poate parea un lucru negativ daca iti place sa impachetezi totul. Cu toate acestea, calatorii cu dimensiuni mai mici, ar trebui sa incerce sa limiteze dimensiunea rucsacului lor la maximum 50-70 de litri, orice mai mult de atat le-ar putea incorda spatele! Un alt avantaj al naturii in general mai mici a ghiozdanelor pentru femei, este ca nu veti putea sa impachetati prea multe lucruri pentru calatoria dvs.

Simte-te confortabil cu rucsacul de dama

Dupa cum am mentionat mai sus, rucsacurile specifice pentru femei tind sa aiba o capacitate mai mica, ceea ce le va face mai usoare si mai confortabile de transportat. In plus, lungimea mai scurta a spatelui este conceputa pentru a se potrivi confortabil trunchiului feminin mai scurt si multi producatori vor face, de asemenea, curelele de umar modelate special, pentru a se potrivi in jurul pieptului. Cu pachetele unisex, veti descoperi ca aceste curele nu tin cont de diferentele anatomice dintre barbati si femei si va pot deranja in zona pieptului, daca sunteti femeie… mai ales daca sunteti grabita! Unele rucsacuri specifice femeilor vin si cu o captuseala suplimentara in centura soldului, pentru a o face mai confortabila de purtat pe oasele soldului. Achizitionarea unui rucsac dama cu un sistem de spate reglabil este, de asemenea un lucru intelept, deoarece va permite sa reglati lungimea hamului pentru a se potrivi mai confortabil pe lungimea spatelui.

Exista pe piata o serie de rucsacuri pentru femei de la producatori de top, precum Vango, Lowe Alpine si Deuter. Fiecare producator are propriul mod de a indica daca rucsacul este versiunea lor standard sau de dama.