Cum se poate scapa rapid de suparatoarea cifoza

Oamenii care merg cu spatele drept si pieptul inainte cu pozitie corecta a picioarelor sunt parca mai frumosi. Infirmitatile fizice nu se iau in discutie, dar lumea trebuie sa stie ca orice deviatie a coloanei care nu este tratata la timp se poate transforma in infirmitate.

Un umar mai sus si altul mai jos, deviatia coloanei si capul adus usor inainte sunt semne care arata ca persoana respectiva sufera de cifoza.

Pe site-ul Bio-ortoclinic este prezentat un tablou complet simptome cifoza, dar si planuri eficiente de tratament.

Durerea usoara sau severa care persista este suparatoare si in cazul cifozei se manifesta si cand pacientul sta pe scaun, dar si in picioare, indiferent de pozitia corpului. Calitatea vietii pacientului se afla in scadere, fiindca acesta nu poate merge la o plimbare prin oras si uneori nici in sala de cinematograf nu poate sta timp de 2 ore pe scaun sa vada un film care se anunta interesant. Durerea se simte si pe jos si la volanul masinii, dar si in mijloacele de transport in comun care se clatina, franeaza brusc, supunand calatorii la socuri.

Si senzatia de oboseala este suparatoare. Gafaitul, starea de somnolenta sunt manifestari care il pun in inferiroritate pe cel care se confrunta cu cifoza.

Suferindul de cifoza isi da seama ca persoanele rau intentionate din jur rad de capul sau adus in fata si de faptul ca umerii nu sunt perfect aliniati.

Sensibilitatea sa il impiedica sa duce o viata normala, fiindca:

-trebuie sa se fereasca de frig. Nu poate fi vorba de mers la munte iarna, de schiat sau de o partida de sanius cu amicii. Cand ii va fi lumea mai draga, in mijlocul naturii gatite de sarbatoare, se va declansa durerea si va trebui sa se refugieze in camera de hotel.

-miscarea ii este interzisa prin simptomatologia bolii ca si ridicarea unor greutati. O persoana care are cifoza nu va putea sa joace fotbal cu amicii, temandu-se sa nu se loveasca sau sa nu se agraveze durerea din spate din cauza efortului.

Poate face ceva un tanar cu cifoza sa aiba si el o viata normala si sa se poate bucura de miscare si de traseele montane? Se poate evita operatia, fiindca recuperarea decurge greu si implica multa rabdare si multa atentie? Din fericire, raspunsurile sunt pozitive la toate intrebarile.

Exista tratamente complexe si eficiente care sunt oferite celor care se adreseaza clinicii Bio-ortoclinic, care a fost infiintata acum 10 ani si are deja in palmares 10 000 de pacienti multumiti.

Persoanele cu cifoza pot intra pe site-ul clinicii sa vada care este cea mai apropiata unitate de domiciliul lor.

Dupa ce a reperat locatia, poate solicita informatii, cu toate ca explicatiile de pe site sunt complete si poate solicita si o programare pentru consultatie.

Pentru elaborarea unui plan personalizat de tratament se face mai intai un RMN si in functie de rezultate se stabileste pachetul de servicii potrivit afectiunilor depistate. Exista si exercitii de mers corect, dar si proceduri de mobilizare vertebrala, decompresie vertebrala, fizioterapie si kinetoterapie.

Mobilizarea vertebrala are rolul de a mobiliza fiecare segment al coloanei vertebrale. De asemenea, procedura reuseste sa redea elasticitatea ligamentelor si sa fluidizeze microcirculatia la nivel local, asigura o hidratare perfecta a zonei discale si redreseaza axul vertebral, prin corectarea pozitiei acestuia.

O persoana care prezinta simptomatologia cifozei trebuie sa actioneze urgent pentru ca lucrurile se complica, deformarea coloanei vertebrale netratata la timp nu mai poate fi corectata decat prin operatie.

In aceste momente nu trebuie sa se ajunga la operatie, daca se observa din timp aceste dureri si simptome, fiindca exista tratamente puse la punct de clinica prezentata mai sus cu grad maxim de eficienta.

Preturile tuturor procedurilor sunt afisate pe site, iar in multe dintre pachete se gasesc bonusuri atractive. Si persoanele cu posibilitati financiare limitate au acces la aceste tratamente prin urmatoarele oportunitati:

  1. decontarea din asigurarile de sanatate mediate de anumiti brokeri, conform precizarilor de pe site;
  2. decontarea de catre Casa de Asigurari de Sanatate in cazul clinicii din Constanta;
  3. achitarea serviciilor in 4 rate, partener al acestui program fiind Banca Transilvaniei.

Fiecare persoana trebuie sa fie atenta la pozitia corpului ei si in cazul in care apar dureri usoare si pozita defectuoasa a spatelui, a umerilor si a capului, sa ia masurile care se impun.

Se poate observa faptul ca daca o persoana schioapata din cauza bataii facute de un pantof, daca nu schimba repede incaltamintea cu una confortabila, va schiopata in continuare. La fel stau lucrurile si in ceea ce priveste anumite pozitii defectuoase ale oamenilor. Unii simt ca stand cu spatele usor adus depun efort mai putin atat la mers, cat si la statul in picioare, dar orice pozitie incorecta devine obisnuinta, apoi contribuie la deformarea coloanei si daca nu se iau masuri se ajunge la operatie.

Statul la computer, pe scaunul directorial intr-o anumita pozitie, ridicarea unor greutati, suprasolicitarea coloanei duc la apariti acestor afectiuni tratabile usor in clinica recomandata mai sus datorita aparaturii noi si profesionalismului personalului.

Toate tratamentele sunt descrise detaliat ca persoana care va avea nevoie de ele sa stie cum vor actiona specialistii si sa nu se teama.

Niciuna dintre interventii, nici cele minore nu se desfasoara inaintea unei consultatii riguroase, fiindca personalul medical isi asuma responsabilitatea fata de fiecare pacient in parte.

Bio-ortoclinic le ofera celor care au incredere o viata fara dureri, o coloana vertebrala fara probleme si un mers perfect.

Programarea se poate face acum telefonic sau prin formularul online.