Cursuri de engleza Cambridge: drumul catre succes poate fi pavat numai cu intentii bune!

cursuri engleza cambridge

cursuri engleza cambridge

Pentru a avea succes in cariera sau pentru a calatori si a comunica eficient cu oameni din intreaga lume, este esential sa detii abilitatea de a comunica in limba engleza intr-un mod profesionist. Una dintre cele mai respectate si recunoscute certificari in domeniul limbii engleze este certificarea Cambridge. Obtinerea atestatului Cambridge este posibila in urma sustinerii examenelor de limba, in cadrul carora evaluarea se face la toate cele patru nivele: scris, citit, vorbit si ascultat.

Atestatul Cambridge reprezinta un standard global pentru cunoasterea si competenta in limba engleza. Aceasta organizatie are o istorie impresionanta, cu peste 100 de ani de experienta in domeniul educatiei lingvistice. Certificarile Cambridge sunt recunoscute in intreaga lume si sunt respectate de universitati, angajatori si institutii guvernamentale.

cursuri engleza cambridge
cursuri engleza cambridge

Obtinerea atestatului poate fi o experienta placuta daca pregatirea pentru examen este facuta cu ajutorul unor profesionisti competenti. Inscrie-ti copilul la cursuri de pregatire pentru examene Cambridge, organizate in cadrul FlyingColours.ro, si asigura-te ca drumul catre succes ii va fi pavat numai cu intentii bune, care se vor concretiza in rezultate remarcabile.

Atestatul Cambridge este eliberat pentru diferite nivele de competenta in limba engleza, incepand de la nivelul de baza (A1) pana la nivelul avansat (C2). Acest lucru permite cursantilor sa-si aleaga certificarea potrivita nivelului lor actual de cunoastere a limbii engleze si sa-si stabileasca obiective realiste de invatare.

De ce sa inscrii copilul la cursuri de pregatire pentru examene Cambridge?

  • imbunatatirea abilitatilor de comunicare – aceste cursuri de pregatire pentru examene Cambridge nu se axeaza doar pe imbunatatirea cunostintelor de gramatica si vocabular, ci si pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare. In acest mod, copilul tau va reusi sa prinda incredere in capacitatea lui de a vorbi in limba engleza si a intelege ceea ce i se spune. Atestatul va fi dovada incontestabila a acestor abilitati si ii va deschide oportunitati noi in cariera, cat si in viata personala;

  • oportunitati profesionale mai bune – participarea la astfel de cursuri poate face diferenta in rezultatele scolare si viitorul profesional al copilului tau. Atestatul de limba poate fi echivalat cu o serie de examene scolare. Astfel, el va putea beneficia de acces la scoli bilingve sau cursuri la institutii de invatamant internationale;

  • validare internationala – atestatul Cambridge este recunoscut in peste 25.000 de institutii din intreaga lume, ceea ce inseamna ca ii vei oferi copilului tau posibilitatea de a-si putea demonstra competenta in limba engleza oriunde merge.

Cum sa alegi cursuri de pregatire pentru examene Cambridge potrivite nivelului de competenta al copilului tau?

Primul pas pe care trebuie sa-l faci pentru a alege cursuri de engleza potrivite copilului tau este sa soliciti o evaluare a nivelului acestuia de competente lingvistice. Stabileste impreuna cu copilul si profesorii obiective realiste pentru invatare si obtinerea atestatului de limba. Acest lucru va ajuta copilul sa isi mentina motivatia pe parcursul cursurilor si sa obtina rezultatele dorite.

Aceste cursuri de pregatire pentru examene Cambridge reprezinta un pas important pe drumul catre succes in cariera si in viata personala a copilului tau. Aceste ore ii ofera copilului oportunitatea de a-si valida competentele de limba engleza la nivel international si il vor ajuta sa isi dezvolte abilitatile de comunicare, dar si de socializare. Cu intentii bune si un angajament ferm, copilul poate obtine atestatul si sa se bucure de toate oportunitatile oferite de acest certificat.