Cursuri de programare pentru incepatori – gandul care poate sta la baza viitoarei tale cariere in domeniul IT!

cursuri programare incepatori

cursuri programare incepatori

Exista zile in care simti ca te afli intr-un impas din punct de vedere profesional, iar gandul unei cariere in domeniul IT pare sa fie luminita de la capatului tunelului? Ideea participarii la cursuri programare incepatori poate sta la baza viitoarei tale cariere, daca faci alegerea corecta.

Modalitatile de a invata sa scrii cod sunt variate, insa nu toate iti pot aduce succesul. Tutorialele online sunt utile, insa de multe ori probabil te-ai aflat in imposibilitatea gasirii tuturor informatiilor de care aveai nevoie. Programul si ritmul tau de activitate nu iti permit inscrierea la clasicele cursuri de programare pentru incepatori? Descopera mentoratul WellCode!

In ce consta mentoratul? WellCode pareri

cursuri programare incepatori
cursuri programare incepatori

Pe aceasta platforma poti rezolva probleme si poti scrie cod, adaptat stilului tau de invatare si timpului de care dispui. Platforma face parte dintr-un program amplu, gandit de Petru Trimbitas in urma experientei acumulate in cadrul companiilor Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii.

Mentoratul este un program total diferit de clasicele cursuri de programare pentru incepatori. In cadrul acestuia vei avea posibilitatea de a rezolva probleme si a scrie cod curat si corect sub atenta coordonare a coachilor. In plus, vei beneficia de sesiuni de coaching sustinute de specialisti cu experienta in domeniul dezvoltarii personale.

Spre deosebire de clasicele cursuri de programare pentru incepatori, in cadrul programului gandit de tanarul clujean, vei putea sa inveti sa scrii cod curat si corect in timpul liber. Cu toate ca vei invata independent de evolutia celorlalti utilizatori, nu vei fi niciodata singur! Mentorii iti vor fi alaturi pas cu pas si te vor indrepta catre identificarea solutiei ideale pentru problema de pe platforma. Fiecare problema rezolvata te va aduce mai aproape de atingerea obiectivului final: obtinerea primului tau job ca programator! Vizualizarea in timp real a evolutiei tale te va ajuta sa te mentii motivat si iti va oferi increderea ca ai toate abilitatile necesare pentru a deveni un programator de succes.

Formarea ta nu se va incheia odata cu parcurgerea platformei, ci mentorii te vor conduce in urmatoarea etapa a definirii tale ca programator. Acestia te vor ghida si te vor ajuta sa iti scrii propria aplicatie si sa-ti realizezi portofoliul de proiecte, pe care sa le prezinti viitorilor tai angajatori. Mai mult decat atat, mentorii te vor ajuta sa iti rafinezi abilitatile soft skills si tehnice, astfel incat sa reusesti sa treci cu brio de interviu si sa obtii primul tau job ca IT-ist.

Concomitent cu formarea profesionala, pe parcursul mentoratului vei beneficia de sustinere si consiliere psihologica, oferita de coachi. Acestia te vor ajuta sa identifici gandurile si emotiile negative care iti blocheaza succesul si sa iti dezvolti strategii sanatoase de gestionare.

De asemenea, coachii te vor invata cum sa iti organizezi viata si sa-ti dezvolti un stil de a trai sanatos. In cadrul modulului de dezvoltare personala, vei reusi sa-ti creezi un program de somn sanatos, un regim alimentar echilibrat si un ritm de viata activ. Fiecare dintre aceste elemente va contribui la cresterea puterii de concentrare si la dezvoltarea gandirii analitice, esentiale pentru o cariera de programator de succes.

Programeaza chiar acum o sedinta de consultanta cu mentorii si descopera singur diferentele dintre clasicele cursuri de programare pentru incepatori si filosofia WellCode.