De ce ai nevoie de cele mai bune servicii SEO în București

Digital Craft Agency

Doriți să știți ce servicii web sunt furnizate de o agenție de SEO București sau la ce ar trebui să acordați atenție? În primul rând, aveți nevoie de cele mai bune servicii SEO oferite de o agenție în domeniu. În al doilea rând, Digital Marketing Agency vă poate construi website-ul, pentru a vă menține în top-ul motorului de căutare mult timp.

Servicii Web

Acesta este un set de servicii pentru crearea reprezentării voastre unice pe internet: un site corporativ (sau personal), un site de comerț electronic, o pagină de destinație, o aplicație web etc.

Site Web Corporativ

Vorbește despre cine sunteți și ce faceți, în cel mai profesional mod. Până în prezent, cele mai populare platforme pentru crearea unor astfel de site-uri sunt WordPress și Joomla.

Site – Ul Pentru E – Commerce

Dacă obiectivul vostru este să vindeți prin intermediul site-ului, Digital Marketing Agency vă va oferi crearea unui site specializat de vânzare: de la cel mai simplu, până la cel mai mare magazin online. Cele mai populare platforme de dezvoltare sunt Magento, PrestaShop, OpenCart și Shopify.

Pagina de destinație

Acest tip de site este o soluție incredibil de eficientă, dacă aveți nevoie de clienți care să efectueze o acțiune țintă specifică, de exemplu, să cumpere un obiect promoțional, să se înregistreze pentru un seminar, să descarce o carte pentru un cadou etc. Cele mai populare platforme de dezvoltare sunt WordPress și Joomla.

Aplicație Web

De obicei, într-un mediu corporativ, o aplicație web completează funcțiile site-ului, și, cu toate acestea, poate acționa ca un produs independent cu drepturi depline. Cele mai populare medii de dezvoltare sunt: Laravel și Yii 2.

Design Grafic

Identitatea unică a mărcii voastre, va permite oamenilor să-și amintească de ea. Creează o primă impresie ce vă va permite să detronați concurenții. Designul grafic este un complex de servicii, de la crearea unui logo la o carte de marcă sau un concept vizual pentru un site web sau o aplicație.

Experiență utilizatorului

Cele mai comune servicii în acest domeniu sunt:

Design UX / UI

Permite utilizatorului să obțină cea mai buna experiență de pe site-ul vostru. Implementarea procedurilor UX / UI este cea mai bună metodă de a arata utilizatorilor vostru cât de mult vă pasă de ei.

Optimizare

Dacă aveți deja un instrument digital și trebuie să-l îmbunătățiți, acesta poate fi îmbunătățit în două moduri: tehnic și vizual.

Analytics

Singura modalitate fiabilă de a verifica modul în care utilizatorii interacționează exact cu site-ul vostru, este de a analiza comportamentul acestora folosind exemple reale. O agenție de SEO București utilizează cele mai puternice și avansate instrumente pentru a vă asigura că produsul vostru este proiectat în cel mai bun mod posibil.

Marketing digital

SEO

Motorul de căutare are reguli foarte complexe pentru evaluarea site-ului vostru pentru a le afișa apoi în rezultatele căutării (de exemplu, lista de site-uri pe care Google le va afișa după interogare). Sarcina specialistului SEO este de a face multe ajustări pe site care nu sunt întotdeauna vizibile cu ochiul liber, astfel încât acesta să se afle în cele mai bune poziții în rezultatele căutării.

Ad-Words

Acest instrument specific vă va permite să promovați site-ul în top-ul motorului de căutare Google. Aceasta presupune utilizarea unui buget pentru ca utilizatorii să poată vedea anunțurile voastre pe Google, în cele mai proeminente locuri din pagina SERP.