Descopera oferta Uniclean de produse pentru curatenie

Curatenia realizata la nivel profesional trebuie sa indeplineasca anumite rigori. Prestatorii de astfel de servicii nu le pot atinge insa in lipsa unor dispozitive si echipamente special concepute in acest sens. La Uniclean te bucuri de o gama foarte variata de echipamente de curatenie, pe care le poti folosi in diverse scopuri pentru a obtine cele mai bune rezultate: https://uniclean.ro/echipamente-curatenie/.

Aparate de curatare cu abur – acestea sunt cele mai eficiente dispozitive in vederea eliminarii murdariei si dezinfectarii suprafetelor in acelasi timp. Sunt ideale in raport cu suprafetele sau texturile sensibile. Au o mare putere de actionare; indeparteaza pete dificile, fara sa afecteze produsul asupra caruia actioneaza.

Aparate de curatare cu presiune – presiunea ridicata a apei sau a aerului se utilizeaza in multiple scopuri, generand rezultate exceptionale. In procesele de curatenie este eficienta in vedere indepartarii depunerilor de mizerie pe suprafete ample. Se poate utiliza in combinatie cu detergenti sau spumanti pentru rezultate cat mai inalt calitativ.

Dispozitive pentru spalarea geamurilor – pentru curatarea sticlei este nevoie de alegeri atent facute. Materialele din care sunt realizate aceste dispozitive joaca cel mai important rol. La Uniclean gasesti  diverse variante de raclete din silicon sau microfibra care asigura o curatare fara urme si fara sa afecteze sticla.

Monodiscuri – aceste echipamente sunt ideale pentru a curata temeinic suprafete de mare intindere. La Uniclean gasesti varinate manuale sau automate, dotate cu diverse functii menite sa iti faciliteze pe cat posibil munca.

Masini de frecat si aspirat pardoseli – pentru a asigura podele curate in ce mai scurt timp, propune diverse modele de aspiratoare cu mop sau perie incluse, care sa faca doua etape de curatenie in acelasi timp.

Preturi adaptate la cerere

Indiferent de categoria sau tipul de produs ales, vei observa ca pretul nu apare afisat pe site. Acest aspect se datoreaza faptului ca noi calculam costul final pe baza unei cereri personalizate. Mai exact, particularitatile dispozitivului dorit pot fi modificate in functie de nevoile fiecarui client. Anumite accesorii sau functii pot fi adaugate sau eliminate din pachet si inclusiv din pret. Astfel consolidam colaborari bazate pe transparenta si corectitudine.

Beneficiaza de serviciile de consultanta de specialitate

In cazul in care diversitatea te pune in dificultatea de a sti ce sa alegi, iti punem la dispozitie, gratuit, posibilitatea de a te consulta cu unul dintre specialistii nostri. Iti va raspunde la toate intrebarile si va oferi detaliile de care ai nevoie pentru o documentare cat mai clara asupra produsului dorit. Ii vei putea cere si recomandari adaptate in functie de tipul de servicii pe care le prestezi, rezultatele pe care vrei sa le obtii, dar si alte aparate pe care le detii in kitul de interventii, astfel incat sa fie asigurata compatibilitatea intre acestea.