Economiseste pana la 900 de lei la achizitionarea unui vestiar metalic! Iata cateva dintre cele mai solicitate modele!

vestiar metalic

vestiar metalic

Modelele moderne de vestiar metalic ofera solutii optime tuturor celor care trebuie sa isi schimbe hainele la locul de munca. Cu dotari dintre cele mai practice, dimensiuni foarte variate si preturi deosebit de avantajoase, acestea raspund cerintelor actuale de organizare si contribuie la economisirea unor sume importante de bani.

 

In variante compacte cu 1, 2 sau 3 usi si cusetate sau scolare cu 2, 4, 6 sau 8 usi, produsele din aceasta categorie de pe www.viamond.ro vin cu reduceri de pana la 900 de lei. Iata cateva dintre cele mai solicitate modele, care ar putea sa te ajute la organizarea ireprosabila a unui spatiu!

 

  1. Vestiar metalic cu 1 usa si dimensiuni de 300x450x1800 mm (LxlxH)

 

Modelul este perfect pentru depozitarea ordonata a incaltamintei, hainelor si gentilor. Bara pentru umerase, polita fixata in partea superioara, carligul atasabil pentru haine pe usa interioara, fantele de aerisire si suportul pentru eticheta nominala sunt elemente standard care asigura utilizatorilor toate conditiile necesare pentru o experienta pozitiva. In nuante de gri deschis sau gri cu albastru, aceste structuri se integreaza armonios in diverse scheme de amenajare. La achizitionarea acestui mobilier cu o usa poti sa economisesti 100 de lei.

 

  1. Model cu 2 usi in Z si dimensiuni de 400x500x1800 mm (LxlxH)

 

Cele 2 usi in Z imprima mobilierului un aspect modern si deosebit de practic. Structura poate fi folosita cu usurinta de doua persoane, interioarele fiind echipate cu bara de umerase in fiecare cuseta. Sistemele de inchidere sunt tip butuc cilindru si au 2 chei pentru fiecare usa. La acest model poti economisi 350 de lei

 

  1. Vestiar metalic cu 2 usi de culoare albastra si dimensiuni de 600x450x1800 mm (LxlxH)

 

Cromatica acestui model iese rapid in evidenta. Contrastul dintre corpul de culoare gri si usile albastre este foarte placut vizual, integrandu-se splendid in diverse incaperi. Fiecare interior este dotat cu bara pentru umerase, polita in partea superioara care sustine pana la 30 kg si carlig pentru haine fixat pe usa. La acest model poti sa economisesti 200 de lei.

 

  1. Model compartimentat, cu 2 usi si dimensiuni de 800x500x1800 mm (LxlxH)

 

Modelul este echipat cu bara pentru umerase, perete vertical despartitor, polita in partea superioara, 2 carlige pentru haine, suport pentru eticheta nominala si fante de aerisire. Compartimentarea este foarte practica datorita peretelui despartitor, utilizatorul putand sa isi aseze in spatii diferite hainele de strada si cele de munca sau cele curate si cele murdare. Aceasta investitie iti poate aduce o economie de 500 de lei.

 

  1. Vestiar metalic compartimentat, cu 3 usi si dimensiuni de 1200x500x1800 mm (LxlxH)

 

Un alt model, frecvent solicitat de cumparatori, este cel compartimentat, cu 3 usi, ideal pentru 3 utilizatori. Este echipat cu perete vertical pentru separarea hainelor personale de cele folosite la lucru si are prevazute bara pentru umerase, polita in partea superioara, oglinda si suport pentru eticheta nominala. La acest model poti economisi 800 de lei.

 

  1. Model cu 4 usi si bancuta, cu dimensiuni de 1200x750x2200 mm (LxlxH)

 

Ideal pentru 4 utilizatori, modelul cu bancuta poate fi achizitionat facand o economie de 900 de lei! Mobilierul este prevazut cu 4 usi, bara umerase, polita superioara, suport pentru prosop, suport pentru umbrela, oglinda, eticheta nominala si bancuta.

 

  1. Model cu 8 usi si bancuta, cu dimensiuni de 1200x750x2200 mm (LxlxH)

 

La acest model poti economisi 900 de lei! Mobilierul este prevazut cu bancuta, 8 usi dotate cu oglinda individuala, bara pentru umerase, 1 polita si 2 agatatori in fiecare cuseta.

 

Consulta oferta completa de modele de vestiar metalic si profita de preturile din acest sezon! Poti face economii importante, achizitionand piese moderne, de calitate superioara si foarte practice.