Expertii in inchirieri auto vor sti intotdeauna ce masina sa-ti recomande, in functie de traseul urmat!

inchirieri auto

Cand iti cumperi o masina proprietate personala, nu ai incotro si va trebui sa o folosesti oriunde mergi. Asta duce automat la neajunsuri si neplaceri, deoarece nu exista vreun model care sa fie potrivit atat pentru o deplasare pe autostrada, cat si pentru o excursie la munte sau pe un drum de tara ori pentru a-ti face aparitia la un eveniment monden cu pretentii.

In schimb, daca preferi sa apelezi la serviciile unei firme de inchirieri auto, posibilitatile sunt, teoretic si practic, nelimitate. In functie de traseul urmat sau de numarul de pasageri, expertii iti vor recomanda de fiecare data exact modelul de care ai nevoie.

Criterii de care tii cont cand apelezi la un serviciu de inchirieri auto

Atunci cand urmeaza sa te deplasezi intr-un mediu urban supraaglomerat si nici nu ai posibilitatea de a evita drumurile facute la orele de varf, este recomandat sa alegi o masina mica si usor de manevrat. Astfel, te vei putea strecura mai usor prin traficul intens si nu vei intampina dificultati deosebite nici in gasirea unui loc de parcare si in efectuarea rapida a acestei manevre.

Daca, in schimb, vei face un drum lung, pe autostrada, cu putine opriri intermediare, este recomandata o masina din clasa Economy, care ofera confortul dorit si, in acelasi timp, este eficienta din punct de vedere al consumului de combustibil.

inchirieri auto

Pentru o calatorie intr-o zona montana sau cu drumuri neasfaltate ori chiar accidentate, expertii in inchirieri auto iti vor recomanda un SUV sau un vehicul cu tractiune integrala (4×4). Garda la sol mai inalta si capacitatea sporita de a efectua manevre pe teren dificil sunt exact caracteristicile de care vei avea nevoie in astfel de imprejurari.

Exista si situatii in care nu conteaza in primul rand drumul pe care il parcurgi, ci impresia pe care o faci atunci cand apari intr-un anumit loc. Astfel stau lucrurile daca primesti o invitatie la un eveniment exclusivist sau daca participi la o intalnire de afaceri si vrei ca fiecare detaliu, de la imbracaminte la masina, sa ofere impresia unui om de succes. In acest caz, trebuie sa alegi un automobil din clasa Luxury.

Uneori, apar situatii in care e nevoie de transportul unui numar mai mare de persoane decat incap intr-un autoturism normal. In aceste cazuri, solutia potrivita nu este reprezentata de inchirierea a doua automobile diferite, ci trebuie sa optezi pentru un microbuz cu 8+1 locuri, care va transporta cu succes invitatii la o nunta desfasurata intr-o locatie rurala sau colegii care participa impreuna la un teambuilding.

Oferta diversa a unei firme de inchirieri auto

Compania FocusRent.ro iti ofera posibilitatea de a conduce, in fiecare imprejurare, exact modelul de care ai nevoie. Masinile disponibile sunt grupate in patru categorii principale:

• clasa Economy, cu modele precum Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford Focus, Volkswagen Golf si Skoda Octavia;

• clasa Luxury, care le permite clientilor sa aleaga intre VW Touran, Mercedes Benz A klasse, VW Passat, Audi A4, Mercedes Benz C klasse, Mercedes Benz E klasse, Mercedes Benz GLA sau Mercedes Benz GLC Coupe.

• clasa SUV si 4×4, cu urmatoarele automobile disponibile: Dacia Duster, VW Tiguan, BMW X5si Mercedes Benz GLE;

• microbuze 8+1 locuri, precum VW Transporter, Mercedes Vito sau Mercedes Benz V klasse.

Specialistii in inchirieri auto stiu ce masina sa iti ofere, in functie de drumul parcurs. Asculta sfaturile lor!