Folia de calitate asigura plantelor temperatura optima in solar

O locuinta este sigura, cand acoperisul ei este realizat din cele mai bune materiale, fiind lucrat cu maxima responsabilitate. De ce acoperisul garanteaza confortul si securitatea unei constructii? Fiindca nu este tot timpul vreme buna, ci uneori ploua, bate vantul cu putere, cade grindina si ninge zile intregi.

Daca acoperisul se strica, intreaga constructie este in pericol de surpare, dar oamenii din imobilul respectiv sunt in pericol. Tocmai de aceea si acoperisul se izoleaza bine si se face din materiale care au o durata mare de viata.

La fel stau lucrurile si in cazul unui solar. Plantele sunt la fel de sensibile ca si oamenii si au nevoie de caldura si de adapost. In timp ce oamenii se pot ingriji singuri de casa in care locuiesc, plantele depind de bunavointa celor care le planteaza. Fermierii sunt persoane cu mult suflet care nu si-ar abandona plantele sub nicio forma, de aceea pun pe acoperisul solarului folie solar anticondens  sa le asigure acestora temperaturi optime ca sa creasca si sa se dezvolte corespunzator.

Este usor de imaginat ce dezastru s-ar produce, daca folia ar fi ingaurita de rafalele de vant mai puternice, daca grindina si-ar face loc prin ea si ar ajunge la plante. Folia anticondens actioneaza ca o patura care nu lasa gerul de afara sa patrunda la plantele fragile si sa le inghete. Pentru agricultori ar fi o tragedie ca rosiile inflorite sa fie acoperite de grindina intrata prin acoperis in zilele de vara, dupa o caldura ucigatoare. Ei sunt atat de afectati de pierderea recoltei, incat au lacrimi in ochi cand privesc dezastrul.

Toate acestea pot fi evitate prin alegerea unei folii cu multi aditivi care se vinde cel mai bine pentru solar in acest moment datorita calitatilor sale care inscriu acest produs la categoria produse premium.

Transparenta totala permite luminii naturale a soarelui sa patrunda la plante 90 % si sa contribuie decisiv la realizarea procesului de fotosinteza. Prin acest proces complex planta isi prepara alimentele de care are nevoie.

Cand plantele aflate in camp deschis nu au lumina suficienta, ele se ingalbenesc si devin fragile, tulipinile lor frangandu-se la cea mai mica atingere.

Este nevoie de folie care sa izoleze termic plantele din solar si in acelasi timp sa aiba o durata mare de viata, fiindca fermierul nu o poate schimba in fiecare an.

Foliile obtinute cu inalta tehnologie sunt flexibile, putand fi fixate cu maxima usurinta pe suportul metalic si la fel de usor pot fi stranse, rulate si asezate in depozit, daca nu mai este nevoie de ele. Ele nu sunt grele sa atarne greu pe suport si in acelasi timp determina alunecarea zapezii de pe acoperis datorita componentelor sale, cand ninge abundent zile la rand.

Daca zapada s-ar fixa pe acoperisul solarului, i-ar fi greu unei persoane sa puna scara si sa urce pe acoperis cu greutatea sa, dar folia se elibereaza singura de zapada si tot ce are gospodarul de facut este  sa indeparteze zapada cazuta de pe acoperis de solar si sa asigure caile de acces la plante.

Folia prezentata mai sus are o durata de viata de 3-4 ani, garantia oferita de furnizor fiind de 2 ani.

Datorita ei cheltuielile privind mentinerea culturii din solar sunt reduse, fiindca ea nu permite gerului sa patrunda in solar, prin urmare, chiar daca se incalzeste spatiul respectiv se va consuma combustibil putin. Plivitul poate fi si el eliminat din graficul lucrarilor de intretinere a plantelor cu ajutorul unei folii mulcire care se comanda din acelasi magazin. Este interesant de stiut cum a ajuns acest magazin sa aiba in stoc produse de top, folii care se utilizeaza in cele mai dezvoltate state ale lumii.

Acest lucru este posibil gratie experientei acumulate in cei 15 ani de activitate pe piata din Romania si in atenta observare a conditiilor climatice, a conditiilor de mediu si a nevoilor agricultorilor.

Fermierul roman stie ca in acest magazin gaseste folii de protectie pentru plantele din solar, dar si pentru cele din camp deschis, important este sa aloce timp unei vizite online. A doua recolta de pe camp poate fi protejata cu folie speciala sa nu fie pierduta cand cade prima bruma sau ninge din timp.

Pretul este accesibil tuturor si in plus, mai importanta este securitatea plantelor decat banii. In zona de campie de cele mai multe ori, gradina sau solarul este sursa principala de hrana si aducatoare de profit. Oamenii nu au ce lucra in zona si profita de fertilitatea terenului. Din legumele obtinute se hraneste intreaga familie, se fac conservele pentru iarna si ceea ce prisoseste este vandut la piata pentru obtinerea unui venit.

Foliile cu aditivi sunt ideale pentru solar, iar ele se afla la dispozitia tuturor celor care doresc sa isi amenajeze un solar. Ele pot fi comandate telefonic sau prin intermediul formularului cu ajutorul caruia se poate cere si o oferta de pret.

O folie poate face minuni pentru cultura, de aceea trebuie investit in ea, mai ales ca durata de viata este mare si nu necesita inlocuire de la an la an.

Solarul poate scoate o familie din impas financiar, fiindca nu se mai cheltuiesc bani pentru legume, mancarea este asigurata si surplusul de produse aduce un venit considerabil. Intreaga familie poate lucra in solar, beneficiile acestei muncii fiind multiple. Munca in tovarasia plantelor inseamna sanatate, multumire deplina si energie pozitiva. Satisfactiile sunt imense cand fermierul pune pe masa cea dintai recolta din solar pe care a realizat-o cu ajutor celor dragi.