Fotbaliști jefuiți în timpul meciului, la Tg. Ocna. Nu de arbitru. – Stiri si noutati din Jud. Bacau. Temele care conteaza. Mai mult decat informatie.

Două furturi comise de minori au ajuns în atenţia poliţiştilor în ultimul sfârșit de săptămână. E vorba despre

o fată de 15 ani, care a furat dintr-un magazin, şi un băiat de 12 ani, care a golit buzunarele unor fotbalişti aflaţi la un meci în Târgu Ocna.

Fata de 15 ani e din comuna Coţofăneşti şi a fost prinsă de agenţii de pază ai unui magazin alimentar, după ce şi-a îndesat în buzunare mai multe produse de pe rafturi şi a încercat să plece fără să le plătească. Aceştia au chemat poliţiştii, care au descoperit asupra tinerei bunuri în valoare de 185 lei. Acestea au fost restituite reprezentanţilor magazinului, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal.

În Târgu Ocna, un puşti de 12 ani a profitat că atenţia celor aflaţi pe stadion era îndreptată spre meci şi a golit portmoneele lăsate de doi dintre jucătorii echipei oaspete în vestiar. 90 lei a luat de la unul şi 110 de la altul, însă nu a reuşit să îşi ascundă urmele prea bine, fiind prins repede de poliţişti. Nu apucase să cheltuie banii, aşa că întreaga sumă a fost restituită celor prădați. Şi în acest caz a fost întocmit un dosar penal care, cel mai probabil, se va lăsa cu o amendă aplicată părinţilor băiatului.