Instrumental medical vital pentru orice doctor este disponibil aici

Sunteți cadru medical și doriți să vă achiziționați un negatoscop nou? MLM Medical are pentru dumneavoastră oferte pe care nu ar trebui să le ratați, mai ales dacă vorbim despre un instrument medical de care știți că aveți nevoie neapărat în perioada următoare.

Ce utilitate are un astfel de instrument medical?

Pentru cei care nu se pricep, un negatoscop reușește să simplifice eforturile medicilor de a stabili un diagnostic pentru pacienți, având  posibilitatea de a dobândi o interpretare cât mai clară și concisă cu privire la rezultatele investigației și îmbunătățește claritatea interpretării unei radiografii. Ca formă, acesta se aseamănă unui paralelipiped. Descoperă ultimele oferte pentru negatoscop de la MLM Medical și comandați ceea ce aveți nevoie!

Care sunt cele mai importante componente?

Trebuie să știți că cel mai important rol al unui negatoscop este retroiluminarea LED cu modul său de reglare. Negatoscopul este echipat și cu cleme pentru poze, un cablu de alimentare, picioare sau roți și elemente de fixare pentru poziționarea pe suprafețe verticale.

Cum se utilizează corect un negatoscop?

Atunci când are loc o astfel de radiografiere, un film cu raze X cu fotografii este atașat în locul de vizualizare al negatoscopului cu ajutorul unor role-clip. Chiar și iluminarea reglabilă vă permite să luați în considerare cele mai mici detalii, să recunoașteți nuanțele de gri, care se asociază diverselor densități ale țesăturilor. Acest lucru este mult mai eficient decât studierea unei imagini lângă la lumina zilei sau supunerea acesteia în fața unui corp de iluminat electric, deoarece lumina este mai strălucitoare, mai intensă, continuă și uniformă. Când se utilizează un negatoscop, probabilitatea de a avea un diagnostic precis crește, iar acest lucru îi ajută pe medici să poată stabili cauzele simptomelor anumitor afecțiuni.

Un plus de utilitate

Negatoscopul este recomandat pentru descifrarea rezultatelor pe care le obțineți în cadrul proceselor de radiografie, fluoroscopie, fluorografie, mamografie, RMN, ultrasunete și nu numai. Aceste instrumente medicale sunt solicitate în diferite ramuri ale medicinei, unde se utilizează diagnosticul imagistic și se fac fotografii ale organelor interne. Descoperă acum ultimele oferte pentru negatoscop de la MLM Medical și comandați oricând unul!

Specializări medicale în care poate fi folosit negatoscopul

Artrologie – ajută la identificarea luxațiilor și fracturilor, precum și locurilor în care poate exista osteoporoză și deformări osoase cu artroză, deformări vertebrale și scăderea spațiilor intervertebrale.

Medicină dentară – negatoscopul  poate contribui la analiza canalelor radiculare, ajutând la aflarea tuturor detaliilor ce țin de starea dinților. Evident mai există și alte ramuri medicale în care acest instrument este folosit la maximă intensitate, putând aminti: stomatologia, ginecologia, oncologie și endocrinologie. Cu alte cuvinte, acesta este un dispozitiv care nu are cum sa lipsească din arsenalul unui medic în ziua de azi.