La OVB gasiti intotdeauna experti financiari cu experienta

In prezent, asigurarile sunt solicitate din ce in ce mai des si in Romania. La inceput a existat reticenta fata de aceste forme de prevedere, dar romanii au platit prea scump lipsa lor de precautie, de aceea in prezent isi fac cel putin doua asigurari pe care le considera mai importante, in functie de ceea ce considera ei prioritar.

Oamenii au devenit constienti de importanta asigurarilor, singura dilema fiind gasirea unui mediator onest care sa poata plasa responsabil economiile oamenilor.

Asigurarile merita sa fie privite ca un mod de economisire cu roluri multiple.

La OVB gasiti intotdeauna experti financiari cu experienta, de aceea cautarea companiei care sa medieze cele mai bune asigurari nu mai reprezinta o problema.

Expertii financiari au pregatire profesionala de inalta clasa, dar in acelasi timp si empatie si stiu sa asculte planurile si visurile oamenilor si sa aleaga ceea ce este mai avantajos pentru ei.

Discutia decurge politicos, interesant si constructiv. OVB si-a castigat clientii prin seriozitatea cu care trateaza fiecare caz in parte si prin istoricul acestei companii de prestigiu.

Acum 50 de ani a aparut pe piata de profil a lumii si s-a dezvoltat continuu.

O afacere care dureaza de o jumatate de secol are sanse sa devina seculara, fiindca este bine pusa la punct.

In cele cinci decenii s-au incheiat contracte cu 100 de parteneri puternici, fiindca o companie singura nu ar fi reusit sa raspunda de banii a peste 3 milioane de oameni.

Apoi OVB a patruns si pe piata din Romania si de 17 ani conduce in topurile celor mai eficienti mediatori de asigurari.

Pe langa expertii financiari cu experienta si cu multa rabdare, diversitatea politelor si eficienta lor reusesc sa atraga multi clienti.

Simplist, asigurarile se clasifica in: asigurari de persoane si asigurari de bunuri.

Cei mai importanti sunt oamenii, dar ei au nevoie de bani si de bunuri sa supravietuiasca.

Romanii au invatat sa tina la sanatatea lor si sa faca tot ce se poate pentru conservarea ei pe termen lung. Daca o persoana nu este sanatoasa, ea nu poate munci, nu poate crea, nu se poate bucura de realizarile de o viata.

Cum au grija romanii de sanatatea lor?

Preventia lor actioneaza pe doua fronturi:

  1. Prin controale medicale periodice si efectuarea unor seturi de analize.
  2. Prin asigurari de sanatate mediate de OVB, fiindca in cazul imbolnavirii grave trebuie sa existe siguranta ca in baza asigurarii, detinatorul acesteia va primi cele mai atente ingrijiri. Asiguratii OVB nu stau cu lunile, sa le vina randul la un aparat de investigatii.

Asigurarea de sanatate nu inseamna insa numai o camera buna intr-o clinica particulara, tratament si interventii chirurgicale, daca este nevoie de ele, ci si o suma lunara asigurata pe intreaga perioada in care persoana asigurata nu poate munci.

Importanta si avantajoasa este si asigurarea de viata. In cazul decesului, repatrierea este gratuita, in cazul imbolnavirii ea  substituie asigurarea de sanatate, iar daca persoana respectiva este sanatoasa tot timpul, isi va primi banii ce i se cuvin la sfarsitul contractului.

Dar si bunurile sunt la fel de importante. Omul are nevoie de o casa in care sa se adaposteasca, sa gateasca, sa se ingrijeasca, iar in casa se inconjoara de piese de mobilier si de electrocasnice.

Un uragan puternic si casa ajunge la pamant sau pomii falnici din fata sau din spatele ei ajung pe geamuri, pe ziduri si pe pereti.

Alegand o asigurare de locuinta care acopera toate riscurile si o suma mare ca despagubire, clientul se va baza pe suma respectiva, in cazul in care locuinta sa se va afla in pericol.

Un expert financiar cu experienta si bine pregatit va evalua casa si va estima costurile reparatiilor in caz de distrugere ca asiguratul sa nu fie pus in dificultate.

Dar si pensia facultativa prezinta o importanta majora in viata omului pentru ca pensiile de stat sunt prin definitie mici si cheltuielile mari, indiferent de varsta. S-ar putea spune ca in cazul unei persoane varstnice, cheltuielile sporesc, fiindca este nevoie de: ochelari, aparat auditiv, medicamente, hrana sanatoasa si echilibrata. La aceste cheltuieli se adauga si cele curente: facturi, intretinere, impozite pe cladiri si pe masinile detinute, abonamentele la telefoane mobile.

Persoanele care doresc asigurari mediate de OVB se pot informa de pe internet mai intai, sa se convinga de faptul ca aceasta companie a castigat increderea pe plan international si national.

Sunt atat de multe articole, incat se impune ca sa fie citite si sa fie de folos oamenilor. Risipitorii vor regreta in momentele grele ale vieții in care vor avea nevoie de bani si nu vor gasi nicaieri. La tinerete, banii curg printre degete. Unii considera ca este corect ca omul care munceste sa se distreze, sa isi cumpere haine elegante si bijuterii, sa mearga in excursii.

Se pot face si aceste lucruri placute si  alte mici placeri cum ar fi: mersul la un film bun, iesirea cu cei dragi la un restaurant sau la o cafenea, dar se poate economisi in acelasi timp pentru vremurile de mai grele.

La virarea salariului pe card, omul isi poate imagina ca ia cu 100 de lei mai putin, iar suma aceasta poate intra luna de luna in contul sau deschis la asigurarea pensiei facultative.

De-a lungul anilor, banii se inmultesc, mai ales ca se adauga si dobanzile si beneficiile rezultate din investitii.

Cu o pensie decenta batranetea este mult mai linistita si mai frumoasa, fiindca este jenant sa astepte cineva sa ii cumpere copiii aparat auditiv sau ochelari de citit si de distanta!