La Unilift gasesti o gama impresionanta de accesorii pentru echipamentele de curatenie

Una dintre cele mai importante forte pe care ne putem baza atunci cand vine vorba de curatenie este cu siguranta presiunea apei sau a aerului. Acestea reusesc sa determine cele mai bune rezultate, cu minim de efort. Totusi, pentru a putea vorbi de o interventie cat mai eficienta, un simplu dispozitiv responsabil de cresterea acesteia nu este suficient. Presatorii de servicii au nevoie de diferite accesorii care sa permita controlul si manipularea cat mai atenta a felului in care aceasta este exercitata, tocmai pentru a creste rata de succes a interventiei. Din acest considerent, la Unilift Serv vei descoperi o multitudine de accesorii compatibile cu aceste pompe, printre care si furtunuri de presiune apa. Intra pe site, analizeaza oferta si alege acele variante care sunt cele mai potrivite pentru activitatea ta.

Cate tipuri de furtunuri de presiune pentru apa sunt disponibile?

Furtunul trebuie sa te ajute sa ajungi in cele mai inaccesibile locuri si sa combati problema direct de la sursa. Astfel, poate fi considerat unul dintre cele mai importante elemente ale unei interventii reusite. Aceasta categorie de produse a fost adaptata in functie de tipul de serviciu in cadrul caruia pot fi utilizate furtunurile. Pe site vei gasi modele care se utilizeaza pentru presiune ridicata si altele pentru presiune joasa. In functie de acest aspect difera materialul, grosimea, rezistenta, maleabilitatea si alte detalii tehnice de baza. Fiecare dintre acestea trebuie sa asigure o utilizare intensiva, in conditii de maxima siguranta. Iar in acest sens sunt configurate tocmai in ideea de a suporta anumite valori maxime ale presiunii, cat si a debitului de apa transportat. Asadar, trebuie sa alegi fiecare accesoriu de acest tip cu maxima atentie, pentru a te putea ajuta pe deplin in scopul vizat.

Ai garantia calitatii

Dat fiind faptul ca inca de la inceput am colaborat doar cu producatori de top, clientii pot fi siguri de faptul ca primeaza calitatea ridicata in raport cu fiecare produs. Astfel, odata ce ai achizitionat un furtun de la Unilift, obtii un element de care te vei bucura pentru o lunga perioada si pe care il vei putea exploata in mod repetat, fara a putea observa urme de uzura prea curand.

Solicita o cerere de oferta personalizata

Fiecare comanda are la baza un formular specific prin intermediul caruia sa putem face recomandari cat mai pertinente pentru nevoile clientilor. Va trebui sa ne transmiti ce asteptari ai de la un astfel de produs, cu vrei sa il folosesti si ce model de pompa detii si noi vom face o triere a variantelor disponibile in functie de aceste informatii. In acest mod vei putea beneficia de un furtun perfect compatibil cu activitatea ta, in schimbul unor costuri minime.