Magazinul care ajuta parintii si bunicii

Parintii si buncii imbatranesc si cand au nevoie mai multa de copiii si de nepotii lor acestia pleaca.  Insa cel mai dureros lucru este cand ei se duc in strainatate, iar cei ramasi se topesc de dorul lor. Bunicii nu cer niciodata prea mult pentru ei si nici parintii. Cand cei plecati ii intreaba daca vor un telefon nou si scump prin intermediul caruia sa pastreze legatura ei raspund negativ. Se gandesc la sacrificiile facute de copiii aceia sa isi cumpere casa sau masina si li se rupe sufletul sa spuna ca vor un telefon sa le auda glasul sau sa se sune pe camera si sa le vada chipul!

Bunicii si parintii au pensii de 1000 de lei, iar  Nokia 2 8GB Pewter/Black unul dintre cele mai ieftine telefoane de pe piata este prea scump pentru ei. Oare cine ar putea sa ii ajute, sa tina legatura cu cei dragi, aflati la mii de kilometri?

Pretul unui astfel de telefon nou este de 584 de lei, mai mult decat o jumatate de pensie. Poate renunta cineva care castiga 1000 de lei la 584 de lei intr-o luna, din moment ce are de achitat facturi, intretinere si trebuie sa se mai si hraneasca? Unii dintre acesti oameni care au muncit enorm in viata mai au nevoie si de medicamente. Cum sa faca ei rost de un telefon, sa ii poata auzi si vedea pe cei dragi?

Exista un singur raspuns si o singura solutie: magazinul Totalconvert. Da, acest magazin second-hand de telefoane mobile le vinde si la jumatate de pret ca sa ajute romanii ramasi in tara sa comunice cu cei plecati departe.

Nokia 2 8GB Pewter/Black costa 249 de lei in magazinul prezentat mai sus si exista posibilitatea de a fi cumparat in 4 rate. 60 de lei pe luna poate da cu certitudine un pensionar sa poata comunica mereu cu cei dragi aflati la mii de kilometri distanta.

Multi pensionari sfatuiti de vecinii lor mai tineri care stiu de acest magazin au cumparat telefoane second-hand din acest loc.

Magazinul este conceput sa ii ajute pe cei cu venituri mici  si greu deplasabili pentru ca:

-produsele se pot comanda de acasa, de pe site-ul magazinului cu multa usurinta, nefiind nevoie sa se prezinte cumparatorul la sediul magazinului.

-telefoanele au termen de garantie un an si au fost atent verificate de catre specialisti sa fie functionale. Calitatea produselor se reflecta in numarul mare de produse vandute de la infiintare si pana acum. 50 000 de produse in 6 ani de activitate inseamna 8333 de produse pe an.

-toate telefoanele aflate in stoc sunt libere de retea, ceea ce ofera libertate deplina pensionarului si nu il obliga sa se incarce cu un abonament, cum s-ar fi intamplat daca ar fi cumparat telefonul nou de la reprezentanta vreunei companii.

In aceeasi masura sunt ajutati insa si tinerii care nu au venituri mari, dar isi doresc un telefon simplu cu care sa sune acasa si cu care sa isi apeleze colegii de grupa sau unul sofisticat care sa le permita sa participe la cursuri si la conferinte, sa faca poze de calitate si filmulete bune. O  bursa sociala, un serviciu part-time in perioada vacantei sunt surse de bani, dar insuficiente cand este vorba de un telefon cu pretentii.

Frustrarea lor va fi pentru mult timp, daca nu intra pe site-ul acestui magazin unde gasesc telefoane de calitate exceptionala la preturi foarte mici.

Dar in acest magazin se gasesc si ceasuri inteligente si laptopuri pentru cei aflati in ani terminali care trebuie sa isi redacteze lucrarea de licenta.

Toate dispozitivele sunt garantate 12 luni si au fost testete de specialisti in prealabil.

Toshiba Satellite S75,i7-4710HQ,SSD256GB,16GB, Intel HD costa 799 de lei, dar este de apreciat onestitatea reprezentantilor magazinului care in dreptul fiecarui dispozitiv noteaza defectele acestuia. Acest laptop prezinta urmatoarele inconveniente: acumulatorul nu tine si  tasta ,,F7” se afla in pozitie  putin ridicata.

In schimb are windows cu licenta, iar cei aproape 800  de lei pot fi achitati in 4 rate egale, ajungandu-se la o plata lunara de 200 de lei.

Investitia merita sa fie facuta, fiindca laptopul este un mijloc prin care se poate face bani sau castiga produse.

Se poate face un blog cu care sa se participe la diferite campanii, premiile fiind in bani, produse, vouchere de cumparaturi, se pot scrie articole publicitare si se pot face diferite referate la comanda. Cunoscatorii de limbi straine pot traduce carti sau articole.

Intr-un timp foarte scurt, persoana care doreste sa lucreze de acasa pe laptop va amortiza cu siguranta investitia.

Apple Macbook Pro 13 2020,M1,SSD 256GB,8GB costa 4199 de roni datorita performantelor sale. Acumulatorul sau tine 8-9 ore, in plus, laptopul este aproape nou, avand doar 174 de cicluri de incarcare. Pentru a usura sarcina cumparatorului sunt precizate si valorile ratelor lunare, in functie de numarul de rate ales. De pilda, in 12 rate, rata lunara este de 403, 80 de lei, o suma accesibila mai multor persoane.

Daca se alege plata in 4 rate, valoarea ratei lunare ajunge la 1049, 75 roni.

Magazinul care protejeaza pe cei vulnerabili exista si gratie lui si acestia vor avea acces la dispozitive de calitate. Pentru orice produs mai scump de 500 de lei, livrarea este gratuita.

In timp ce persoanele tinere pot merge in magazinele din Bucuresti sa verifice dispozitivele,  bunicii si parintii le pot verifica la primirea coletului, dar sa fie siguri ca sunt in stare foarte buna fiindca magazinul prezentat mai sus are un comportament onest fata de toti clientii.