Magazinul de la care puteti sa va ordonati gradina si gospodaria!

La un moment dat in viata, ati putea crede ca aveti nevoie de o gradina. Aceasta poate include legumele pentru nevoile voastre zilnice sau flori pentru a va face casa mai decorativa sau pentru oricare dintre avantajele demne de remarcat ale gradinilor. Odata ce v-ati decis sa aveti gradina, urmatorul lucru important este intretinerea gradinii. Unele dintre lucrari pot fi terminate cu usurinta folosind mainile goale si puterea bruta. Cu toate acestea, unele dintre lucrari pot fi finalizate eficient doar cu ajutorul instrumentelor de gradinarit.

Luati in considerare atunci cand utilizati unele unelte, cum ar fi o lopata. Aceasta ajuta foarte mult la cresterea plantelor mici si delicate. Este mai potrivit atunci cand trebuie sa smulgeti buruienile deranjante. Astfel de instrumente nu vor fi folosite in fiecare zi, dar atunci cand sunteti implicat in unele lucrari, va ajuta foarte mult la economisirea timpului cu munca eficienta. Uneltele de gradina sunt eficiente si pot oferi o productivitate sporita in timpul activitatilor de gradina. Deci, daca sunteti un pasionat de gradinarit, atunci ar trebui sa luati in considerare tipul potrivit de unelte de gradina pentru o productivitate sporita si pentru a economisi timp semnificativ.

Cand curtea este destul de mare si cand trebuie sa transferati lucrurile dintr-o data, uneltele potrivite ar fi caruciorul de gradina. Ajuta la transferul plantelor si a altor lucruri din gradina cu usurinta si in mult mai putin timp. Acest lucru reduce cerintele de forta de munca si, de asemenea, un timp in transportul marfurilor. De asemenea, asa cum apare cu roti, nu trebuie sa carati lucruri. Doar impingeti caruciorul cu lucruri usor de transportat. In afara de caruciorul de gradina, in aceasta activitate poate fi folosita si o roaba pentru a economisi timp. Exista multe tipuri de unelte de gradina care sunt concepute pentru portabilitate, astfel incat sa puteti transporta cu usurinta planta  preferata dintr-un loc in altul.

Uneori, in functie de locurile unde sunt plantele, veti avea nevoie de testarea solului. Acest lucru va va ajuta sa gasiti planta potrivita pe care trebuie sa o plantati in functie de tipul de sol. Exista putine instrumente de gradinarit disponibile pentru a testa calitatea solului, ceea ce va ajuta sa planificati planta potrivita. De exemplu, cultivatorii de orhidee ar trebui sa aiba nevoie de testul solului, deoarece cresc cele mai sensibile plante. Desigur, fara testarea solului, nu este posibila obtinerea plantelor potrivite. Exista instrumente adecvate pentru testarea solului pe piata si ar pentru a va usura munca. Firma miculmester.ro AS EXCLUSIVE BUSINESS SRL ofera totul la preturi foarte avantajoase!

Iata cateva dintre instrumentele esentiale de gradina de care aveti nevoie :

Lopata: Un instrument excelent pentru gradinari si peisagisti, o lopata este un instrument versatil folosit in gradina si in jurul acesteia. O lopata are o lama in forma de bol care se ingusteaza intr-un varf. Este folosit pentru saparea si mutarea materialelor. Folositi o lopata pentru a sapa gropi, pentru a transfera plante, pentru a imprastia mulci sau pietris, pentru a indeparta pietre si cioturi sau pentru a sparge solul compactat. Va sugeram sa luati o lopata din materiale rezistente la coroziune precum otelul inoxidabil + un maner robust si echilibrat.

Spade: O cazma este asemanatoare cu o lopata, dar in loc de o lama ascutita, o cazma are o lama aproape plata cu o margine dreapta. Acest instrument este utilizat in mod special pentru mutarea plantelor in gradina. Lama este plata pentru a reduce riscul de deteriorare a radacinilor la mutarea si transplantarea plantelor. O cazma are un maner mai scurt decat o lopata, asa ca este ideala pentru spatiile inguste.

Grebla: O grebla are un maner lung cu o bara dintata la capat. Bara dintata este conceputa pentru a imprastia si a aduna materiale in jurul sau pentru a nivela solul. Utilizati o grebla pentru a imprastia, colecta sau nivela pamantul, mulciul, compostul, pietrisul, frunzele cazute si alte resturi de gradina. Greblele sunt adesea realizate din otel sau materiale plastice dure, prima fiind conceputa pentru lucrari dificile, iar cea din urma pentru lucrari mai usoare.

Sapa: Cea mai veche unealta de gradinarit este sapa. Are o lama larga si este folosita pentru a taia solul, a indeparta buruienile, a taia sistemele de radacina si a sapa gropi. O sapa vine adesea cu un maner scurt, dar exista sape cu manere lungi.

Furca de gradina: Dupa cum sugereaza si numele, o furca de gradina arata ca o furculita gigantica. Este conceputa pentru a sparge solul inainte de plantare, pentru a muta materialele si pentru a indeparta plantele fara a deteriora radacinile. O furca de gradina este adesea folosita pentru a lucra in ingrasaminte, gunoi de grajd si compost in jurul plantelor, pentru a muta fanul si pentru a aduna resturile mari de gradina intr-o gramada ingrijita.

Foarfece pentru gard viu: foarfecele pentru cap arata ca o pereche uriasa de foarfece cu lame lungi si inguste si manere scurte. Acest instrument este conceput pentru a taia, tunde si taia gardurile vii, precum si pentru a modela tufisuri si arbusti. Foarfecele pentru gard viu sunt destul de versatile. Acestea pot fi folosite pentru a taia plantele ornamentale, pentru a crea bariere naturale pentru spatiul tau exterior si chiar pentru a taia iarba din jurul trunchiurilor copacilor.

O foarfeca telescopica are lame ascutite care indeparteaza rapid si usor ramurile in locuri inalte si inghesuite cu o grosime de pana la un centimetru. Acesta este un instrument excelent pentru taierea si taierea copacilor si a tufisurilor mari, precum si pentru o varietate de sarcini care necesita taierea excesurilor groase si gumose de orice fel. Manerele telescopice pot fi scurtate si prelungite in functie de nevoile voastre, permitandu-va sa efectuati taierea de baza fara a avea nevoie de o scara.