Meseria de Camgirl este banoasa si avantajoasa!

Camgirl este o profesie din ce in ce mai populara in zilele noastre, care insa, spre deosebire de ceea ce s-ar putea crede, necesita anumite cunostinte specifice.

Nu este suficient sa ai un computer bun si o conexiune la Internet, ai nevoie si de o buna doza de rabdare si perseverenta pentru a-ti putea gasi clienti si a-ti face cunoscuta prezenta. Pe de alta parte, intr-un sector atat de aglomerat, a sti sa iesi din multime devine de o importanta fundamentala.

Evident ca aceasta ocupatie are si cateva avantaje pe care le uitam adesea:nu mai este necesar sa te deplasezi prin oras si poti lucra de acasa in siguranta totala. Relatia cu publicul se imbunatateste si mai mult, intrucat nu exista contact direct, dispare si jena initiala, iar totul devine mult mai spontan si mai distractiv.

O cam girl lucreaza in principal cu computerul, performand in tot felul de spectacole pentru adulti la cererea clientului. Evident spectacolele nu au loc pe retelele de socializare normale, ci pe platforme specializate.   Premium Studio ofera o multime be bonusuri chiar si pentru fetele care abia au inceput. In plus Premium Studio se ocupa de training in limba engleza, plus operatii estetice si salariu garantat 3.000 Ron !

Chiar inainte de a te apuca de treaba si de a porni camera web, trebuie sa te gandesti cu atentie la tipul de divertisment pe care intentionezi sa-l oferi, tinand cont de faptul ca fiecare persoana are nevoi speciale, iar fiecare portal de locuri de munca se concentreaza pe un anumit tip de venit.  Nu exista sfaturi precise care sa iti permita sa identifici cel mai bun sector, totul depinde de gusturile si personalitatea ta. Este de la sine inteles ca pentru a maximiza castigurile, cu siguranta va fi mai bine sa ne concentram pe practicile care sunt in medie mai solicitate, unde, in consecinta, afluxul de clienti este mult mai mare. Odata ce ti-ai ales domeniul tau de lucru si cea mai buna platforma, trebuie sa cumperi instrumentele meseriei. Cu siguranta veti avea nevoie de o camera web HD, care ofera scene clare si realiste si o conexiune foarte rapida. Lucrul cu o conexiune lenta si instabila risca sa provoace intreruperi chiar in mijlocul spectacolului, iar spectatorul cu siguranta nu va aprecia asta.    Agentia Premium Studio videochat Brasov este o solutie grozava pentru femei de a deveni independente financiar!

Cat castiga o Camgirl?

O Camgirl este platita in mai multe moduri diferite. Show-urile private sunt o camera virtuala in care un singur client plateste pentru a o vedea pe camgirl in privat. In acest caz fata este cea care decide tariful pe minut si eventualele extra in functie de solicitarile clientului. Cu siguranta este cel mai sigur mod de a castiga daca tinem cont ca spectatorul este obligat sa plateasca inainte de inceperea spectacolului. Mai sunt si modalitatile de plata pentru un spectacol care este usor accesibil tuturor. In cazul in care spectatorii apreciaza spectacolul, ei vor putea lasa mici sume de bani cadou. Odata terminata ziua de lucru, o camgirl va putea sa retraga suma de bani castigata si sa o transfere in propriul circuit de gestionare a banilor.