Mihaela Bădic, mesaj dur pentru un profitor al Ordonanţei traseiştilor

„Care alegători, dle inginer?… 

Am aflat, fără uimire, că la Onești a rămas un singur consilier PNL. Pentru mine chiar nu era o noutate afinitatea unor foști liberali față de PSD. Nu credeam însă că vor fi așa „curajoși” să și-o asume. Să ne înțelegem, nu contest dreptul la liberă asociere politică, mai ales acum, când s-a dat un răgaz de 45 de zile. Mă amuză însă argumentația lamentabilă „o fac pentru comunitate”. „Eu reprezint alegătorii care m-au votat”, declară un distins domn, care a avut onoarea să candideze la funcția de edil șef al urbei din partea PNL. Oare? Așa să fie, dle inginer? Care alegători? Eu știu că, după o campanie susținuta de PNL și de lideri marcanți ai partidului, ați obținut un scor cu vreo 5 procente sub partid. Am înțeles, tot conform declarației dvs., că „școala e singurul dvs loc de muncă”, e viața dvs. De ce vă împiedicați de politică? Știți, eu cunosc doi directori, de la doua licee din Onești, care nu sunt consilieri și care au înregistrat la școală rezultate excepționale. Oare politica n-o fi buna în școala, zic și eu?! Oricum, nu mai contează. Mă bucur că s-a întâmplat așa. Am spus-o și o repet. Prefer un PSD-ist pe față unui liberal PSD-ist… Și dacă tot s-a întâmplat asta, și a trecut destulă vreme de atunci, acum pot să spun că, atunci când am fost președinte interimar la PNL Onești, am vrut să fac ordine în partid. Poate unii vă amintiți cât am fost de înverșunată pe faptul că am avut viceprimar care făcea echipă cu Lemnaru. Am supărat tare liberalii de atunci, pesediștii de azi, care erau toată ziua la Stavarache să mă reclame.

Concluzia, am fost curățată eu…

Aș fi cinică să spun că mă bucur pentru asta. E bine, însă, că s-a întâmplat. Mai bine mai târziu decât niciodată. Știu însă că mai sunt iubitori de partid roșu la PNL, doar că aceia nu sunt consilieri. Ar face bine să se exprime. Daca tot veți cânta prohodul PNL-ului la Onești, să n-o faceți de mai multe ori. V-aș recomanda însă să nu vă pripiți. Mai e Ciprian și încă alții care mai pot construi.

În ce mă privește, rămân „fata de la țară”, după cum mă alintau foștii colegi, tot primar, tot liberal(a), și cu doi consilieri mai mult!”

Sursa: Mihaela Bădic

Subiectul la care face referire: aici.