Motive pentru a alege un service auto multimarca

service auto autorizat rar

Te intrebi cine va avea grija de masina ta, cand aceasta dispare dupa colt sau pe o rampa in atelierul de service? Nu ar fi grozav daca ai putea sti ca iti incredintezi masina unei persoane prietenoase si familiare? Ei bine, acum poti.

Citeste si sfaturi despre cum sa alegeti cel mai bun service auto autorizat rar

Un mecanic independent are abilitatile si expertiza necesara pentru a oferi masinii dumneavoastra cele mai bune servicii din oras. Si exista multe alte beneficii de care va bucurati atunci cand utilizati un centru independent de service si reparatii, mai degraba decat un dealer oficial.

Cunoscandu-va mecanicul

A face fata cu un atelier local de reparatii independent in loc de o reprezentanta, inseamna ca beneficiati de contact direct cu mecanicul dumneavoastra. Deoarece acest tip de afacere este probabil mai mic decat un dealer si are mai putin personal, veti primi un nivel personal de servicii. Nu trebuie sa te bazezi pe un receptioner pentru a-ti transmite preocuparile unui mecanic; poti vorbi singur cu mecanicul, iar daca esti un client obisnuit, te va cunoaste pe tine si pe vehiculul tau.

Calitate mai buna a serviciilor

Concurenta sanatoasa din industria atelierelor independente de reparatii auto inseamna ca fiecare afacere trebuie sa ofere cel mai bun serviciu posibil pentru a concura. Va puteti baza pe faptul ca operatorii independenti vor face eforturi suplimentare pentru a va impresiona si a va pastra afacerea.

Economii uriase la costurile serviciilor

Marile dealeri sunt renumite pentru preturile mari pe care le percep fortei de munca si pieselor. Atelierele independente mai mici vor oferi acelasi nivel de servicii de calitate, dar la un cost mult mai accesibil.

Mecanici certificati profesional

Magazinele auto independente se asigura ca mecanicii lor au certificarile relevante si pregatirea profesionala pentru a putea face fiecare aspect de intretinere pe orice tip de masina, de la cel mai simplu la cel mai complex.

Masina dumneavoastra va primi un serviciu de intretinere de calitate superioara la orice centru de service auto ABS din toata tara. Mecanicii nostri cu inalta calificare si experti sunt calificati pentru a lucra pe toate marcile si modelele si ofera o gama larga de servicii, de la reparatii mecanice minore pana la reparatii mecanice majore.