Muzica puternica si distractie maxima cu o boxa portabila cu Bluetooth

Cand este petrecere, distractia nu trebuie sa se opreasca nici macar pentru o clipa. Iar pentru a ne asigura de asta, avem nevoie de activitati interactive cat mai amuzante si mai ales de echipamente potrivite, mai ales de muzica si acustica. Acestea pot fi oferite de o boxa portabila, de preferat cu bluetooth, care sa asigure o conectare usoara si rapida, fara caburi si alte lagaturi ce necesita timp si pot fi afectate de diversi factori.

Conceptul de boxa bluetooth a aparut la putin timp dupa aparitia tehnologiei cu acelasi nume pentru telefoanele mobile, in acea vreme cele cu butoane fiind in voga si imbunatatite ca si in ziua de azi, in mod constant. Primele versiuni ale acestei conexiuni nu erau nici pe departe atat de eficiente ca cele de azi, existant intreruperi si o raza destul de restransa pana la care conexiunea sa poata fi mentinuta intr-un mod ok. Insa, in timp, prin imbunatatirea multor tehnologii, si conexiunile bluetooth au fost upgradate mai rapid si astfel, s-a ajuns la variante mult mai bune prin care sa putem conecta foarte rapid un smartphone sau un laptop la un alt dispozitiv.

O boxa portabila reprezinta o alegere buna pentru toti cei ce isi doresc sa aiba la dispozitie un dispozitiv cu ajutorul caruia sa desfasoare diverse activitati distractive dar si utile, acasa dar si cand merg undeva, intr-o excursie, o iesire si asa mai departe. Fie ca vorbim despre un model mic, de buzunar sau despre un model de dimensiuni mari, de tip troller, fiecare dintre acestea ne poate oferi anumite avantaje de la sunetul puternic pana la sisteme inteligente de iluminare care sa anime orice eveniment si ocazie, cat mai multe tipuri de conexiuni si posibilitati de a reda muzica sau de sunete, rezistenta in timp la diversei factori, portabilitatea, posibilitatea de a elimina utilizarea de cabluri de conectare si surse de alimentare.

Asemeni conexiunii bluetooth, si autonomia bateriilor unei boxe portabile era problematica la primele modele. In sensul ca aceasta nu era atat de mare, asa cum putem vedea la modelele din prezent, ce pot reda pana la 15 ore si chiar mai mult in ceea ce priveste modelele high-end dar care au in acest sens si preturi mult mai mari.

O boxa bluetooth cu microfon din magazinul Celsius Online poate fi o alegere excelenta si pentru cei ce vor un dispozitiv cu care sa animeze orice petrecere si ocazie speciala dar si pentru cei ce au nevoie de un dispozitiv audio de calitate superioara care sa redea muzica si sunete atat de la un dispozitiv precum un smartphone sau laptop, de pe un card de memorie sau care poate fi conectata la un instrument muzical, perfecte astfel pentru formatiile muzicale ce vor sa le ofere spectatorilor un spectacol de calitate.

O boxa portabila, desigur, de dimensiuni mai mici este potrivita si pentru aplicatii ceva mai practice, casnice sau la locul de munca, ca de exemplu pentru a prelua sau realiza apleluri telefonice dar si video, unde poate fi utilizata pe post de difuzor si microfon in acelasi timp. Una de dimensiuni mici este numai buna pentru birou. Prin intermediul ei ne pot auzi conversatiile si alte persoane daca ar fi nevoie de asta iar in acest sens, se poate crea un canal de comunicare comun mai simplu si mai direct. Iar daca vrem sa fie ceva privat putem scadea volumul pana la valoarea dorita. Fiind conectata la telefon, nu este nevoie decat sa plasam o comanda vocala iar asistentul vocal va raspunde la apel, fara sa mai scoatem telefonul din buzunar sau sa-l ridicam de pe birou. La fel vom putea face si cand incheiem un apel.

Revenind la boxele de mari dimensiuni, potrivite pentru petreceri in aer liber sau in spatii mari, cu multe persoane, acestea trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a fi considerate potrivite, de la puterea, frecventa, nivelul de zgomot si impedanta difuzoarelor pana la posibilitatile de conectare la acestea, atat cea bluetooth cat si celelalte, prin care sa fie la fel de usor se putem reda muzica. Si nu in ultimul rand, este important sa nu lipseasca un microfon. Acesta are si el utilizari multiple precum a canta live o melodie de catre un cantaret, sa prelua si apeluri telefonice la nevoie si a asista anumite instrumente, daca nu sunt electronice si astfel pot fi conectate direct la boxa. Exista de altfel diverse sunete, ambientale, ce pot fi incluse in anumite melodii de catre artisti, fiind nevoie astfel de un microfon de calitate.

Iar pe langa aceasta, o activitate pe cat de distractiva pe atat de memorabila este o sesiune de karaoke alaturi de prieteni si alti participanti de la ocazia respectiva. Oricum am alege sa facem asta, va fi la fel de amuzant iar cu ajutorul unei boxe care sa ne pune la dispozitie si o multime de setari pentru sunete si efecte speciale, audio si luminoase, va fi cu atat mai fascinant si amuzant.

De asemenea, microfonul este perfect si pentru cei ce vor sa faca exercitii vocale, atat pentru cei cu experienta cat si pentru amatori, care vor sa activeze in domeniul muzical, se pregatesc pentru un discurs in fara unei multimi si vor sa aiba o voce cat mai puternica si clara, o tonalitate corecta si toate aspectele necesare pentru o astfel de actiune.

Asadar, o boxa portabila cu bluetooth este o alegere excelenta pentru o multime de situatii si este astfel o achizitie care merita pe deplin.