Numeroasele beneficii ale participarii la competitii

De regula, cei care participa la competitii ajung la un nivel superior in domeniul la care concureaza, fiindca debutantii nu au curajul sa se intreaca de la egal la egal cu oameni foarte bine pregatiti. Pregatirea pentru un concurs, pentru un examen este intensa, iar cei implicati au de castigat.

Un concurs are capacitatea de a forma putin cate putin taria de caracter a celui care participa, indiferent de rezultat. El trebuie sa evolueze fara greseala pe scena, sa fie politicos, sa isi felicite concurenta si sa accepte decizia juriului.

A concura inseamna depasirea limitelor si forme de initiere. Participantii la competitii au ocazia sa cunoasca lume noua, sa isi faca prieteni buni si sa vada alte locuri frumoase din tara. La concursuri, pe scena, participantii se simt in centrul atentiei si aplauzele care le primesc la sfarsit ca drept rasplata a muncii si a calitatii momentului lor le demonstreaza faptul ca dansul sau muzica merita toata atentia din lume.

Parintii si profesorii copiilor care merg de mici la cursurile de dans stiu totul despre beneficiile participarii la competitii.

Viata insasi este un sir intreg de competitii pe care oamenii le castiga, dar le mai si pierd. Si in concursurile de dans lucrurile se petrec in acelasi mod.

La concursuri se gasesc multiple surse de inspiratie atat in ceea ce priveste coregrafia, exacutarea unor miscari, dar si in ceea ce priveste costumele.

Pregatirea unui moment de calitate pentru prezentarea in concurs inseamna ore de repetitie, dar si realizarea unor costume frumoase. In plus, un numar bine pregatit poate fi prezentat in aceeasi luna la mai multe concursuri din tara.

Pentru a ajunge la nivel competitional, copiii trebuie inscrisi la dans de mici.

Cei mai buni instructori si cele mai bune conditii le au la Dancevision, club sportiv care initiaza in arta dansului, dar pregateste si numere de performanta.

Acest club sportiv bucurestean isi desfasoara activitatea din anul 2006 si mii de cursanti au cucerit deja scenele din tara gratie daruirii acestor instructori.

Dar Dancevision nu inseamna numai lectii de dans pentru incepatori si pentru avansati si pregatiri pentru competitii, ci inseamna si:

-cursuri de fitness si consultanta nutritie;

-asigurarea sonorizarii la cerere;

-pregatirea cu minutiozitate a dansului mirilor;

-inchiriere sala cu acustica foarte buna;

-dansatori evenimente.

Cu ajutorul acestor profesionisti se poate organiza un majorat de exceptie. Mai intai se inchiriaza sala, apoi se solicita sonorizare si dansatori profesionisti, iar sarbatoritul invata sa danseze alaturi de acei dansatori foarte buni. Aceleasi etape pot fi parcurse si la majorat sau la nunta de argint, la petrecerile de Revelion cu multi invitati.

Este nevoie de animatori care sa ridice lumea la dans, care sa capteze toate privirile prin ceea ce fac si cei de la cubul Dancevision sunt disponibili.

Copiii care urca pe scena de la varsta fragede vor fi niste adulti siguri pe ei care nu se rusineaza sa stea in fata publicului. Mai multe prezente in competitii inseamna curajul de a lua cuvantul la sedinte, la conferinte si la simpozioane stiintifice, fiindca numai in aparenta dansul nu are legatura cu viata academica.

Sunt multi oameni valorosi care se pierd din cauza faptului ca le lipseste curajul sa se afirme si sa isi expuna ideile.

Lectiile de dans reprezinta initierea fiecarul cursant intr-un comportament curajos. Persoanele care se inscriu la cursurile de dans in grup experimenteaza curajul de a dansa in fata celorlalti.

Dansul ofera multe beneficii celor care il practica. In primul rand, asigura mobilitatea grupelor principale de muschi si o viata sanatoasa. In al doilea rand, dansul aduce bucurie in suflet si multa relaxare.

Cine danseaza regulat cel putin 15 minute dimineata are sanse mari sa slabeasca, daca solicita si consultanta nutritie specialistilor de la acest club sportiv si se inscriu si la un curs de fitness.

Lectiile de dans reprezinta o forma utila de petrecere a timpului liber, in plus si pozitia corpului si miscarile vor fi altele la incheierea cursurilor.

Dansul modern ofera libertatea fiecarui dansator de a interpreta muzica pe care o asculta prin miscari ale corpului.

Lectii de dans si cursuri de fitness pot fi oferite cadou celor dragi, dupa cum un alt dar interesant si apreciat ar fi aducerea mai multor dansatori profesionisti la petrecerea de majorat a fiului sau a fiicei.

Echipele formate in timpul cursului sunt sudate si in cadrul lor iau nastere prietenii care pot tine o viata. Instructorii lucreaza atent cu micutii adusi aici sa invete sa danseze si in acelasi timp sunt si modele pentru ei.

Tarifele sunt pe site, la fel informatiile privind cursurile si serviciile oferite, dar si locatiile. Presedintele clubului sportiv de dans are studii doctorale in specialitate, de aceea rezultatele clubului sunt atat de bune.

Echipa de instructori si de antrenori este prezentata pe site, fiind alcatuita din oameni tineri, entuziasti si empatici.

Parintii din aceasta epoca inteleg sa investeasca in formarea armonioasa a copiilor lor si ii inscriu la cluburile de dans, mai mult de-atat ii incurajeaza sa mearga la competitii si merg cu ei acolo sa ii sustina. Ce poate fi mai minunat decat asta? Intre copii si parinti se creeaza o legatura de suflet, fiindca micutii nu pot uita niciodata orele de dans, momentele petrecute pe scena sau emotiile simtite cand juriul comunica rezultatele.

Clubul are pagini complete si pe retelele de socializare, iar datele de contact sunt postate pe site-ul oficial. Amatorii de arta si de miscare sa se inscrie in acest moment la cursul dorit si roadele vor fi bogate la sfarsitul cursului.