O navigatie Dacia Duster- un ajutor de pret

Sistemele de navigatie sunt din ce in ce mai cautate de catre soferii competenti si responsabili, care doresc sa gestioneze cu succes orice problema aparuta in trafic. Acestea te ajuta sa ajungi la destinatie in cel mai scurt timp si pe cea mai convenabila ruta, au un aspect estetic placut si se potrivesc perfect nevoilor soferilor.

Un sistem de navigatie dacia Duster functioneaza prin primirea unui semnal de la un satelit. Acest dispozitiv poate calcula rapid care este locatia ta si iti ofera indicatii personalizate, pentru a ajunge la destinatia dorita. Cu ajutorul acestui sistem poti obtine o pozitionare GPS aproape in orice loc din lume te-ai afla. Totusi, uneori, semnalul poate fi redus din cauza padurilor, cladirilor inalte, podurilor lungi sau muntilor. 

Avantajul suprem consta in faptul ca sistemele de navigatie pot fi folosite si offline, fara sa fie nevoie de semnal la internet. La Navi-it exista nenumarate modele de unde poti alege dar inainte de a lua decizia finala trebuie sa verifici cu atentie care sunt optiunile oferite. 

Iata care sunt criteriile la care trebuie sa fii atent:

  1. Dimensiunile si ecranul

Un sistem navigatie golf 5 cu un display mediu spre mare ofera o imagine buna asupra traseului, in timp ce unul prea mic va fi destul de incomod de folosit din lipsa claritatii. Acesta se potriveste perfect in bordul masinii si este usor de folosit si in timpul condusului.

  1. Designul

Cu o rezolutie mica ecranul va fi suficient de luminos si clar, ceea ce iti permite vizualizarea usoara a traseului. La unele tipuri de masini poate fi necesar un ecran cu rezolutie mare. 

Majoritatea sistemelor au ecrane tactile, astfel ca functiile pot fi activate printr-o simpla atingere. Ecranele sunt rezistente si inregistreaza imediat comenzile. Acum cu un singur touch se pot realiza miscari complexe cum ar fi derularea, zoom-ul sau rasfoirea.

De asemenea, orientarea ecranului poate fi landscape sau portret. Tine cont de faptul ca cea portret ofera acces la o portiune mai mare din drumul pe care îl ai de parcurs. In functie de modelul ales, exista sisteme care rotesc automat dispozitivul.

  1. Viteza de procesare

Sistemul de navigatie nu este altceva decat un mini calculator cu o serie de componente hardware si software. Pentru a raspunde rapid comenzilor, sunt necesare o memorie RAM mare si un procesor rapid.

Aceste aspecte sunt esențiale pentru reconfigurarea rapida a traseelor sau pentru evitarea zonelor aglomerate. Un sistem modern se va adapta rapid schimbarilor apărute si iti va indica imediat ruta corecta. 

Pentru a face o investitie pe termen lung verifica modelele disponibila pe site-ul online www.navi-it.ro