Oamenii lucreaza, cumpara, vand, se casatoresc, iar sfaturile juridice le sunt utile mereu

 

 

Un om care doreste sa actioneze legal tot timpul, mai ales daca se afla pe teritoriul unei tari straine are nevoie de avocat. Diferentele culturale se concretizeaza in diferente juridice, pentru ca in sistemul juridic al unei tari se reflecta si traditiile si obiceiurile acesteia de cele mai multe ori.

O vizita pe site-ul firmei Si-law.ro este utila, dacă aveți vreo problemă juridică în Israel.

Prejudecatile conform carora problemele juridice au in exclusivitate conotatie negativa, ar trebui depasite. Oamenii apeleaza de multe ori la un avocat pentru:

-obtinerea unor drepturi care le sporeste securitatea si confortul;

-reprezentarea la notariat pentru realizarea istoricului unei proprietati pe care clientul doreste sa o cumpere;

-intocmirea actelor de vanzare-cumparare;

-infiintarea unei firme;

-sfaturi juridice in anumite situatii;

-reprezentare la divort si urgentarea acestuia din cauza nepotrivirii de caracter si a lipsei de incredere si de respect intre parteneri;

-impartirea bunurilor realizate impreuna;

-incredintarea/custodia copiilor.

Sunt oameni care isi doresc sa se stabileasca in alta tara, departe de locul unde au vazut lumina zilei. Unii iubesc atat de mult o anumita cultura si un anumit stat, incat ii lasa pe cei dragi si se stabilesc in acel loc. Fiecare persoana este libera sa isi aleaga tara, domiciliul si sa decide ceea ce doreste sa faca in viata.

Adaptarea la noua cultura si la noile circumstante decurge greu. Pentru a preveni orice situatie neplacuta este bine ca romanul care se stabileste in Israel sa isi caute un avocat bun care sa il sfatuiasca in tot ce are de facut.

Romanii care au ales Israelul au fost foarte norocosi, fiindca Samy Ilie este avocatul cu peste 33 de ani vechime in functii importante ale statului: conducator al echipei de procurori in finalizarea unor anchete decisive, agent secret sub acoperire, responsabil cu securitatea a milioane de persoane, aparatorul a mii de oameni in fata tuturor instantelor din tara. Samy Ilie nu este specializat pe un segment de cauze juridice, ci este apt sa isi ajute clientul in anchete politienesti, in procese civile, penale sau de natura comerciala.

Probeleme juridice pleaca de la simple ecuatii de viata: cumpararea unei case despre care persoana care si-o doreste nu stie totul, infiintarea unei firme intr-o tara straina, unde nu se stie concret care sunt pasii de urmat. Samy Ilie este ghidul potrivit, fiindca are pregatirea si experienta necesare ca sa explice clientului ceea ce are de facut.

Peste aceste probleme cu unul sau mai multi termeni necunoscuti se suprapun si problemele serioase de natura judiciara. Posibil ca un roman sa fi comis o infractiune in Israel. A gresit cunoscand sau necunoscand legea, crezand ca nu va fi prins, dar asta nu inseamna ca nu are dreptul sa fie aparat cum se cuvine pentru a fi iertat, daca se afla la prima abatere si pentru a primi cea mai mica pedeapsa.

Indiferent de situatia in care se afla un roman stabilit in Israel, Samy Ilie ii va fi aproape si nu il va lasa lipsit de aparare. Tocmai de aceea, pe site-ul firmei Si-law.ro, Samy Ilie a avut grija sa posteze lista lunga a cauzelor pe care le poate solutiona pentru clientii sai.

In general, oamenii se tem de procesele penale, dar Samy Ilie stie sa pregateasca atent rechizitoriul si sa ofere sfaturi bune celor care au fost trimisi in judecata in urma unei anchete a politiei.

Anchete ale politiei in curs de desfasurare. Prezenta unui avocat va indulci mult situatia, fiindca persoana in cauza va fi tratata cu mai multa intelegere, in plus, sfatul avocatului va decide verdictul anchetei. Bun cunoscator al legilor si cutumelor, Samy Ilie va ajuta clientul sa dea declaratii favorabile.

In general, cand o persoana se afla in arest isi pierde speranta. Daca se va adresa avocatului prezentat mai sus va constata ca totul va fi bine.

Obtinerea unui certificat de buna purtare ca oamenii sa aiba incredere in cel care a gresit candva, dar nu a persistat si nu a recidivat in greseala.

Cererea de gratiere motivata, adresata presedintelui tarii a fost de multe ori incununata de succes, fiindca Samy Ilie a reusit sa patrunda in sufletul presedintelui tarii si sa il convinga sa ii elibereze clientul.

In Israel reprezinta o infractiune grava sa conduca o persoana masina pe drumurile publice dupa ce a consumat alcool sau droguri.  Samy Ilie va reusi sa il ajute pe cel care a comis o ilegalitate in trafic sa isi recapete permisul.

Daca s-a omis plata unor impozite, avocatul roman va gasi o solutie. Consultanta juridica in cazul unor probleme grave de care oamenii se tem se ofera 24 din 24 de ore. Si companiile pot apela la serviciile sale, multe companii din Israel au abonamente lunare, fiindca vor sa  rezerve  din timp serviciile lui Samy Ilie pentru momentele in care interventia sa va fi salutara.

Romanii care doresc obtinerea cetateniei israeliene si a unui permis legal de munca vor fi sustinuti pana vor atinge aceste obiective.

Pentru solicitarea consultantei se pot nota datele de contact si alege o cale de comunicare, dar mult mai simplu este sa se completeze formularul online.

Profilul complet al avocatului se afla pe site, iar realizarile sale sunt impresionante. Citind ceea ce a reusit in cele trei decenii de activitate, clientii vor fi siguri ca Samy Ilie trebuie sa ii reprezinte.

Cu romanii sai dragi pentru care face totul, Samy Ilie comunica in limba materna, adica in limba romana, in schimb, in fata instantelor poate pleda stralucit in limbila engleza si ebraica.

Romanii nu ar trebui sa uite ca au in Israel un conational care se numara printre cei mai buni avocati ai lumii.