Pârtia Nemira, între „centru de închiriere într-o bodegă cu alcoolişti” şi „cea mai bună pârtie de schi din ţară”

„Gabriel Gabriel: 4 garcea proptiți în drum, că

nu e locuri de parcare care este. Pe jos pam pam, constat că erau locuri de parcare (probabil pentru VIP-uri), mai departe centru de închiriere… o baracă obosită cu un galantar de alimente pe post de birou, iar mai jos o altă baracă, unde cică erau schiuri (doar câteva oboseli din 1990, probabil de la vreo competiție furate ), mai departe centru de închiriere într-o bodegă cu alcooliști… la toate  – „nu e schiuri”. O mică camionetă închiriază schiuri, niște oboseli de vreo 2 m folosite în război și ceva clăpari.

Per ansamblu, total dezamăgit de ciobăneala de la Slănic, este a doua oară când merg și plec că e full, nu ai schiuri de închiriat sau locuri de parcare.

Un proiect îndrăzneț, dar total depășit, realizat sub deviza „merge și așa”

Mult succes, aleg Brașov, că e mai ok

Sursa: Pârtia Nemira

Între timp, primarul Andrei Șerban vede cârcotași:

Am vizitat astăzi pârtia de schi Nemira, care se află până la ora 14 în revizie tehnică. Am constat că stratul de zăpadă este foarte bun, iar acesta este suplimentat și de tunurile de zăpadă. De la ora 14 turiștii se pot bucura de cea mai bună pârtie de schi din țară și de serviciile acesteia. Dumnezeu i-a ajutat și îi va ajuta mereu pe slăniceni, iar lipsa zăpezii nu va fi un impediment așa cum susțin unii critici și oponenți ai Slănicului.”

Sursa: Andrei Șerban

Parcă, totuși, asta cu „cea mai bună pârtie de schi din țară” e prea gogonată.