Patru răniţi, după ce băuseră alcool şi şoferul, şi căruţaşul – Stiri si noutati din Jud. Bacau. Temele care conteaza. Mai mult decat informatie.

O întâlnire în trafic între un şofer şi un căruţaş, aflaţi amândoi în

stare avansată de ebrietate, nu avea cum să se termine altfel decât cu un sejur prelungit în spital. Accidentul a avut loc duminică la ieşirea din Dofteana, iar cei doi sunt acum internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Şoferul, un bărbat de 37 ani din Dărmăneşti, conducea un autoturism dinspre Târgu Ocna spre Comăneşti. A pierdut controlul, a ajuns pe contrasens şi a intrat într-o căruţă trasă de un cal și condusă de un bărbat de 47 ani.

În urma accidentului, calul a murit iar patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Doi dintre pasagerii autoturismului s-au ales cu răni uşoare şi au primit îngrijiri la Spitalul din Moineşti, fără a fi necesară internarea, iar şoferul şi căruţaşul au suferit leziuni mai grave şi au fost transferaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Nu însă înainte de a le fi testată alcoolemia. Aparatul etilotest a indicat 0,88mg/l alcool pur în aer expirat pentru conducătorul auto și 0,71mg/l alcool pur în aer expirat pentru conducătorul atelajului hipo. Evenimentul s-a lăsat cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.